Filmele cu Earl Boen

  • Earl Boen

    Earl Boen

    Data nașterii: 08.08.1941
    Decedat: 05.01.2023 (81 de ani)
  • Terminator 3: Rise of the Machines (2003)

    Terminatorul 3: Supremația roboților

    John are acum 18 ani, iar o femeie Terminator, Terminatrix, este trimisă de către roboţi pe urmele sale pentru a-l asasina. Alt Terminator se va întoarce în trecut pentru a-l proteja pe John: T-800 se întoarce şi va lupta în războiul contra roboţilor

    Regia: Jonathan Mostow
    120 1
    6.3
  • Regia: Walt Kubiak
    0 0
    6.9
  • Nutty Professor II: The Klumps (2000)

    Profesorul trăsnit II: Klumpii

    Sherman e pe cale să se căsătorească, iar familia nu poate fi mai încântată. Logodnica lui, Denise, e entuziasmată să devină o Klump, iar cu apetitul ei se va potrivi la fix. Toată lumea se bucură și așteaptă cu nerăbdare ca Sherman să aibă o familie

    Regia: Peter Segal
    8 1
    4.5
  • The Dentist (1996)

    Dentistul

    Dr. Feinstone, are tot ceea ce îşi poate dori: o carieră strălucită ca stomatolog și o căsnicie reuşita. Drama începe când dentistul află despre aventura soţiei sale. Toată ura şi răutatea adunate în el se repercutează apoi asupra pacienţilor săi.

    Regia: Brian Yuzna
    6 1
    5.4
  • Terminator 2: Judgment Day (1991)

    Terminator 2: Ziua judecății

    S-au scurs 10 ani de când Sarah a fost ținta unui cyborg din viitor. Acum, fiul ei, viitor lider al rezistenței, este ținta unui "terminator" mult mai periculos. Rezistența trimite înapoi în timp un protector care să-i salveze pe cei doi.

    Regia: James Cameron
    Oscar-uri: x 4
    218 5
    8.6
  • The Terminator (1984)

    Terminatorul

    Doi luptători sunt trimiși în trecut, unul cu misiunea de a ucide o femeie, celălalt de a o proteja. Primul e Terminator, un cyborg care trebuie să extermine victima indiferent de obstacole; al doilea e Kyle, un tânăr care se îndrăgostește de femeie.

    Regia: James Cameron
    150 5
    8.1
  • The Man with Two Brains (1983)

    Omul cu două creiere

    Doctorul Michael (Steve Martin), cel mai mare chirurg din lume, comite un grav accident de masina, al carei victima este o femeie frumoasa. El o duce la spital său unde ii salveaza viața folosindu-se de propria lui inventie in domeniul chirurgiei.

    Regia: Carl Reiner
    16 1
    6.4
  • Battle Beyond the Stars (1980)

    Bătălie dincolo de stele

    Regia: Roger Corman, Jimmy T. Murakami
    11 2
    5.5