Filmele cu Ed Ackerman

  • Ed Ackerman

    Ed Ackerman

    46 de ani
    Data nașterii: 15.08.1977
    Locul nașterii: Cleveland, Ohio, USA
  • Jenny's Wedding (2015)

    Nunta lui Jenny

    Când Jenny Farrell se hotărăște să se căsătorească cu iubirea vieții ei, Kitty, mica lume în care a trăit mereu familia ei se va schimba complet. Părinții ei vor fi nevoiți să o accepte pe Jenny așa cum este sau o vor pierde pentru totdeauna.

    Regia: Mary Agnes Donoghue
    7 1
    5.6
  • Hatchet II (2010)

    Barda II

    Marybeth supraviețuiește și scapă din mlaștina iconicului criminal Victor Crowley. După ce află ce fel de legături au existat între familia ei și dementul criminal, tânăra se întoarce în ținutul mlăștinos al statului Louisiana, însoțită de o...

    Regia: Adam Green
    5 0
    5.5
  • Frozen (2010)

    Înghețat

    Blocați la înălțime, într-un telescaun, trei schiori sunt forțați să ia decizii pe muchie de cuțit ce se dovedesc a fi mai periculoase decât ideea de a rămâne pe loc și a muri înghețați

    Regia: Adam Green
    19 3
    6.2
  • Table for Three (2009)

    Masă pentru trei

    Tanarul Scott se trezeste singur dupa ce iubita il paraseste, iar colegul de camera pleaca la kilometri distanta. Existenta barbatului pare sa reintre in normal cand intalneste un cuplu dragut si le propune sa se mute in incapatorul lui apartament.

    Regia: Michael Samonek
    1 1
    5.4
  • The Flock (2007)

    Turma

    Un angajat al serviciului social trebuie sa dea de urma unei fete rapite. Obligat sa cedeze locul unei colege mai tinere, barbatul isi antreneaza inlocuitoarea, care il ajuta in investigatia sa. Se pare ca rapirea are legatura cu un condamnat.

    Regia: Andrew Lau Wai-Keung
    16 2
    5.7