Filmele și serialele cu Ed Flanders

  • Ed Flanders

    Ed Flanders

    Data nașterii: 29.12.1934
    Decedat: 22.02.1995 (60 de ani)
  • Message from Nam (1993)

    Mesaj din Vietnam

    Dupa ce iubitul ei moare in Vietnam, Paxton Andrews se decide sa devina corespondent de razboi pentru un ziar din San Francisco, hotarare care-i va schimba total viata, modul de a gandi si viitorul.

    Regia: Paul Wendkos
    0 0
    6.2
  • Citizen Cohn (1992)

    Cetateanul Cohn

    Roy Cohn (James Woods) este unul dintre cele mai intrigante personaje ale istoriei si asta din cauza majorelor contradictii existente intre viata lui publica si cea privata. Cu un tata care si-a cladit o reputatie de judecator respectabil, Roy...

    Regia: Frank Pierson
    1 0
    7.1
  • The Exorcist III (1990)

    Exorcistul III

    Un criminal în serie lovește Georgetown-ul. Locotenentul de poliție desemnat să rezolve cazul tocmai comemora moartea unui preot important. Să fie doar o coincidență?

    Regia: William Peter Blatty
    6 0
    6.5
  • True Confessions (1981)

    Un păcat de moarte

    Reverendul Desmond Spellacy, fratele detectivului Tommy Spellacy, spera sa obtina un loc important in ierarhia bisericii. Când Tommy descoperă implicarea unor reprezentanți ai bisericii în moartea unei tinere, cei doi frați se vor confrunta violent.

    Regia: Ulu Grosbard
    13 1
    6.3
  • The Ninth Configuration (1980)

    A noua configurație

    Col. Vincent Kane este un psihiatru militar care preia conducerea unui spital de psihiatrie al armatei situat într-un castel retras. Printre mulți pacienți excentrici ai lui Kane se numără și căpitanul Billy Cutshaw, un astronaut tulburat în...

    Regia: William Peter Blatty
    1 0
    6.8
  • Salem's Lot (1979)

    Bazat in mare masura pe nuvela cu acelasi titlu a lui Stephen King, "Salem's Lot" spune povestea stranie a unui oras cazut prada vampirilor...

    8 0
    6.7
  • MacArthur (1977)

    Filmul prezinta cele mai semnificative aspecte ale vietii si carierei unui celebru militar, erou al celui de-al doilea razboi mondial si al razboiului din Coreea. O adevarata saga a unui mare general american, magistral personificat de Gregory Peck.

    Regia: Joseph Sargent
    12 1
    6.5
  • The Grasshopper (1970)

    Căluțul de iarbă

    Jacqueline Bisset e protagonista acestei drame despre o fată de 19 ani din provincie care ajunge dansatoare în cazinourile din Las Vegas.

    Regia: Jerry Paris
    0 0
    5.7