Filmele cu Eddie Griffin

  • Eddie Griffin

    Eddie Griffin

    55 de ani
    Data nașterii: 15.07.1968
    Locul nașterii: Kansas City, Missouri, USA
  • The Comeback Trail (2020)

    O schemă de milioane

    Max Barber, un producător de film uns cu toate alifiile, are o datorie imensă la temutul mafiot Reggie Fontaine, după ce ultimul său film e o catastrofă la box-office. Acum, miza e chiar viața lui, așa că îi vine în minte o schemă.

    Regia: George Gallo
    50 10
    5.7
  • All About the Money (2017)

    De toți banii

    Regia: Blake Freeman
    7 0
    5.2
  • American Hero (2015)

    Erou american

    Melvin, un erou reticent care este departe de a fi super, și-a suprimat puterile telekinetice ani de zile cu băutură, droguri și femei. În acest proces, el a eșuat practic la toate, mai ales ca părinte pentru fiul său. După o intalnire cu moartea,...

    Regia: Nick Love
    4 0
    5.0
  • Highway (2012)

    Regia: Coke Daniels
    0 0
    3.3
  • Beethoven's Big Break (2008)

    Marea șansă a lui Beethoven

    Eddie, barbat singur si dresor de animale, devine fara sa vrea stapanul unui Saint Bernanrd, ajuns vedeta de film in urma unui casting. Fara ca Beethoven sa inteleaga si fara ca noul lui stapan sa stie, trei pungasi sunt pe urmele lui.

    Regia: Mike Elliott
    3 0
    4.5
  • Urban Justice (2007)

    Justiție urbană

    Segal interpreteaza un barbat cu un trecut intunecat si violent, care vrea sa razbune cu orice pret uciderea fiului sau.

    Regia: Don E. FauntLeRoy
    13 1
    5.1
  • Redline (2007)

    Eddie Griffin şi Nathan Phillips apasă pedala de acceleraţie împreună cu regizorul Andy Cheng în acest thriller încărcat de cai putere. Cum este vorba despre o gaşcă de vitezomani gata să ardă şoseaua şi să câştige premiul de 24 de milioane de...

    Regia: Andy Cheng
    6 0
    4.0
  • Norbit (2007)

    Ai făcut vreodată o greșeală cu adevărat... mare? Norbit este un tânăr blajin, pe care pune mâna o femeie extrem de urâtă, enervantă și... mare. O veche dragoste reapare în viața lui Norbit, dar ce să facă cu nevasta?

    Regia: Brian Robbins
    16 0
    4.2
  • O comedie urbana, despre un tanar politist din San Diego, care pleaca impreuna cu logodnica, la ciudata ei familie din Los Angeles, pentru a anunta planurile de casatorie...

    Regia: Coke Daniels
    0 0
    4.6
  • Date Movie (2006)

    Despre dragoste și alte aiureli

    Acest nou film spune povestea romanticei incurabile Julia Jones (Hannigan), care l-a cunoscut in sfarsit pe barbatul visurilor sale, un tip foarte „British”.

    Regia: Aaron Seltzer, Jason Friedberg
    3 1
    2.8
  • The Wendell Baker Story (2005)

    Povestea lui Wendell Baker

    Luke Wilson se intoarce ca scenarist si regizor si interpreteaza rolul unui fost detinut care primeste o slujba intr-un azil de batrani. 3 batrani il ajuta sa o recucereasca pe prietena sa (Mendez) iar el ii sprijina in lupta cu coruptia hotelului.

    Regia: Luke Wilson, Andrew Wilson
    1 0
    5.5
  • Deuce Bigalow: European Gigolo (2005)

    Deuce Bigalow: Gigolo european

    Deuce ajunge de astă dată în Anglia, țară care se confruntă cu o mare problemă. Toți profesioniștii gigolo sunt omorâți de un personaj ciudat. Deuce trebuie să dezlege misterul înainte de a-i cădea el însuși pradă misteriosului asasin.

    Regia: Mike Bigelow
    19 1
    4.7
  • Blast (2004)

    Misiune de Crăciun

    Dixon este atacat si realizeaza ca are de-a face cu o grupare terorista foarte periculoasa, care vrea sa foloseasca incarcatura de petrol din cisterna pe care o conduce, pentru a pune la punct o arma care va spulbera tehnica americana de aparare.

    Regia: Anthony Hickox
    0 0
    4.7
  • My Baby's Daddy (2004)

    Copilu' lu' Tăticu'

    Lonnie, G. si Dominic sunt trei prieteni burlaci care fac parte din aceeasi gasca si care dupa ce toata viata au petrecut se trezesc brusc in momentul in care iubitele lor raman insarcinate in acelasi timp, iar ei trebuie sa se maturizeze!

    Regia: Cheryl Dunye
    3 0
    4.5
  • Undercover Brother (2002)

    Fratele sub acoperire

    In aceasta comedie spumoasa, Undercover Brother “asistat” de F.R.A.T.I.E. trebuie sa-l opreasca pe “The Man”, capul unui conglomerat multinational, sa le spele creierele “fratilor” si “surorilor” lui.

    Regia: Malcolm D. Lee
    10 1
    5.9