Filmele și serialele cu Eddie Jones

  • Eddie Jones

    Eddie Jones

    Data nașterii: 18.09.1934
    Decedat: 06.07.2019 (84 de ani)
  • Mercy (2014)

    Fără milă

    O mamă singură împreună cu cei doi băieţi ai ei au grijă de bunica ce posedă puteri mistice.

    Regia: Peter Cornwell
    7 0
    5.0
  • The Terminal (2004)

    Terminalul

    Terminalul spune povestea lui Viktor (Tom Hanks) venit din Europa de Est să viziteze New York-ul. În timpul zborului, în țara sa are loc o lovitură de stat. Viktor aterizează la aeroportul John F. Kennedy având un pașaport care nu mai e valabil

    Regia: Steven Spielberg
    32 1
    7.4
  • The Invisible Man (2000)

    Omul invizibil

    Dupa ce reuseste sa scape nepedepsit pentru o crima pe care s-a dovedit ulterior ca nu o comisese, lui Darien Fawkes ii este oferita posibilitatea de a fi iertat. Aceasta numai daca este de acord sa participe la un experiment al fratelui sau,...

    2 0
    7.4
  • Return to Me (2000)

    Întoarce-te la mine

    Cine știa că, atunci când a comandat felul special, avea să primească deliciul vieții sale? David Duchovny și Minnie Driver produc scântei în acest film care se adresează inimii despre o chelneriță și un văduv care se întâlnesc și se îndrăgostesc.

    Regia: Bonnie Hunt
    12 4
    6.9
  • Lois Lane lucrează la ziarul The Daily Planet şi este considerată una dintre cele mai capabile angajate ale acestei publicaţii. Când Clark Kent se angajează la acelaşi ziar, Lois nici nu bănuieşte că, în spatele acestui ziarist timid se...

    Scenariul: Deborah Joy LeVine, Joe Shuster, Jerry Siegel
    20 0
    6.7
  • Sneakers (1992)

    Cutia neagră

    Martin(Robert Redford) este capul unui grup de faimosi pirati ai computerelor urmariti de FBI pentru fraude informatice. Echipa lui Bishop este angajata de catre o agentie guvernamentala sa fure de la un matematician genial o cutie neagra.

    Regia: Phil Alden Robinson
    21 0
    7.1
  • The Rocketeer (1991)

    Rachetatorul

    În timpul unui zbor de probă, avionul lui Cliff Secord (Bill Campbell) este avariat din cauza unei urmăriri care se petrecea la sol între FBI și un răufăcător. Iar după ce reușește să aterizeze destul de greu, află că nici nu va fi despăgubit de...

    Regia: Joe Johnston
    14 0
    6.6
  • The Grifters (1991)

    Escrocii

    Roy Dillon este un barbat simplu, a carui viata este intoarsa cu susul in jos, cand mama sa Lilly, de care nu il leaga o relatie foarte stransa, se intoarce acasa, motivul mefiind dorul pentru fiul sau, ci incercarea de a scapa de mana lunga a legii.

    Regia: Stephen Frears
    14 3
    6.9
  • Cadillac Man (1990)

    Joey O’Brien este un vanzator de masini uzate a carui slujba este in pericol. I se ofera insa sansa de a face o vanzare record pentru a lucra in continuare acolo si pentru a-si pastra stilul de viata.

    Regia: Roger Donaldson
    4 2
    5.7
  • Year of the Dragon (1985)

    Anul dragonului

    Folosind acte de o violenţă nemaiîntâlnită până atunci, tânărul Joey Tay devine şeful mafiei chineze din New York, şi liderul de necontestat al comunităţii chineze. El intră în conflict cu Stanley (Mickey Rourke), cel mai decorat poliţist.

    Regia: Michael Cimino
    18 0
    6.8
  • Invasion U.S.A. (1985)

    Invazia Americii

    Bande de mercenari pun nordul americii sub semnul terorii. Norris, un singuratic ce traieste intr-un tinut mlastinos este principalul lor adversar.

    Regia: Joseph Zito
    21 0
    5.4