Filmele cu Édouard Baer

  • Édouard Baer

    Édouard Baer

    57 de ani
    Data nașterii: 01.12.1966
    Locul nașterii: Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, France
  • Black Snake: The Legend of Black Snake (2019)

    Legenda Șarpelui Negru

    În anii ’70, un tânăr dezorientat își vizitează țara natală pentru a-și vedea bunicul, care este expert în arte marțiale și care îl împinge spre destinul de supererou.

    Regia: Thomas Ngijol, Karole Rocher
    0 0
    4.7
  • Terra Willy (2019)

    Terra Willy: Rătăcit prin galaxie

    Willy naufragiază pe o planetă neatinsă de picior de om. Cu ajutorul lui Buck, roboțelul care are grijă de supraviețuirea lui, Willy va trebui să se descurce singur, rătăcind prin galaxie, până la sosirea unei misiuni de salvare.

    Regia: Eric Tosti
    6 0
    6.6
  • Lady J (2018)

    Regia: Emmanuel Mouret
    0 0
    6.8
  • Phantom Boy (2015)

    Băiatul Fantomă

    Regia: Jean-Loup Felicioli, Alain Gagnol
    0 0
    6.6
  • Astérix and Obélix: God Save Britannia (2012)

    Astérix & Obélix: În slujba Majestății Sale

    Suntem în anul 50 Î. H. Cezar vrea să mai facă niște cuceriri, așa că se hotărăște să invadeze în fruntea legiunilor sale această insulă aflată la granițele lumii știute, acest ținut misterios numit Bretania.

    Regia: Laurent Tirard
    26 0
    5.3
  • Chicken with Plums (2011)

    Iubire persană

    Teheran, anul 1958 – De când îndrăgita vioară a lui Nasser Ali Khan, cel mai renumit violonist, este distrusă, acesta pierde gustul vieții. Incapabil să mai găsească o altă vioară pentru a o înlocui, el decide să se așeze în pat și să aștepte...

    Regia: Vincent Paronnaud, Marjane Satrapi
    3 0
    7.0
  • An Ordinary Execution (2010)

    O execuție obișnuită

    După ce și-a creat reputația de vindecătoare prin puteri aproape mistice, o frumoasă doctoriță rusă este adusă să-l îngrijească pe suferindul dictator Iosif Stalin.

    Regia: Marc Dugain
    1 2
    6.5
  • Wild Grass (2009)

    Ierburi sălbatice

    Marguerite nu se aștepta ca cineva să îi fure poșeta. Cu atât mai puțin ca hoțul să îi arunce lucrurile în parcarea unui centru comercial. În ceea ce-l privește pe George, dacă nu și-ar fi putut imagina asta, nu s-ar fi aplecat pentru a le aduna.

    Regia: Alain Resnais
    0 0
    6.2
  • A Girl Cut in Two (2007)

    Fata tăiată în două

    O tânără femeie care vrea cu orice preț să reușească în viață (Ludivine Sagnier) îi face pe toți din jurul ei să se îndrăgostească de ea, datorită exuberanței și veseliei sale. Ea se îndrăgostește de un celebru scriitor (Francois Berleand), dar...

    Regia: Claude Chabrol
    1 0
    6.2
  • Molière (2007)

    În 1644, Moliere are doar 22 de ani. Îngropat în datorii şi încolţit de portărei, se încăpăţânează să pună în scenă tragedii la care e clar că nu se pricepe deloc. Dar într-o zi, după ce a fost închis în urma plângerilor făcute de creditori,...

    Regia: Laurent Tirard
    4 0
    7.1
  • The Tiger Brigades (2006)

    Brigada tigrilor

    Paris. 1912. Brigada Mobila trebuie sa opreasca o conspiratie la nivel international, sa impiedice semnarea unui tratat intre Franta, Anglia si Rusia, dar, mai ales, trebuie sa ii dea in vileag pe mai-marii corupti ai politiei pariziene.

    Regia: Jérôme Cornuau
    0 0
    5.8
  • How Much Do You Love Me? (2005)

    Cât mă iubești?

    Francois a castigat marele premiu la Loto. El decide sa isi cumpere cu banii acestia o sotie in persoana frumoasei prostituate Daniela (Monica Bellucci). Lucrurile merg ca pe roate pana cand apare Charly (Gerard Depardieu), "pestele" Danielei.

    Regia: Bertrand Blier
    20 1
    5.6
  • Un scriitor traverseaza o criza existentiala majora. Vrea s-o paraseasca pe prietena din momentul de fata si trebuie sa redacteze biografia unui fotbalist profesionist, a carui sotie nu e alta decat fosta lui iubita...

    Regia: Laurent Tirard
    0 0
    6.7
  • Double zéro (2004)

    Agenții Zero-Zero

    Will El e Marele Brun și are un farmec irezistibil cu toate că n-a avut niciodată vreo iubită. Trăiește într-o lume imaginară și se visează în pielea lui James Bond. Din fericire, partenerul lui, Ben, îl va ajuta să-și depășească complexul de...

    Regia: Gérard Pirès
    0 0
    4.0
  • Asterix & Obelix: Mission Cleopatra (2002)

    Astérix și Obélix: Misiunea Cleopatra

    Sătulă de remarcele sarcastice ale lui Cezar, Cleopatra se prinde la un rămășag cu acesta: dacă reușește să construiască cel mai magnific palat din lume în trei luni, el va recunoaște în public că poporul egiptean este cel mai măreț dintre toate.

    Regia: Alain Chabat
    33 2
    6.7