Filmele cu Edrick Browne

  • Edrick Browne

    Edrick Browne

  • The Paperboy (2012)

    Ziaristul

    Hillary Van Wetter a fost încarcerat pentru asasinarea unui șerif lipsit de scrupule. Charlotte Bless, o femeie misterioasă, îi trimite scrisori lui Van Wetter, deși acesta nu o știe, dar ea e îndrăgostită de el și vrea să se căsătorească.

    Regia: Lee Daniels
    7 1
    5.7
  • Stolen (2012)

    Jaf contra cronometru

    Will, maestru al hoțiilor, este condamnat la 8 ani de închisoare, fiind tras pe sfoară în urma unui jaf care eșuase. Odată eliberat, el este gata să lase în urmă trecutul criminal și să-și refacă relația cu fiica sa, Alison Loeb.

    Regia: Simon West
    14 1
    5.5
  • Swamp Shark (2011)

    Prădătorul din mlaștină

    O familie foarte unită și mai mulți prieteni apropiați își unesc forțele pentru a vâna un rechin care a suferit mutații genetice și care a adus prăpădul în micul lor oraș de pe malul unui râu.

    Regia: Griff Furst
    0 0
    3.7
  • Un profesor de arheologie eliberează involuntar o creatură din artefactul la care lucra; aceasta este capabilă să omoare doar cu un strigăt

    Regia: Steven C. Miller
    6 1
    3.8
  • Ticking Clock (2011)

    Lewis Hicks, reporter cu experienţă, pune mâna din pură întâmplare pe jurnalul unui criminal. Bărbatul începe să-l studieze şi să cerceteze pe cont propriu. Curând, Hicks realizează că jurnalul oferă detalii amănunţite despre următoarele victime.

    Regia: Ernie Barbarash
    8 0
    5.3
  • Cinci prizonieri din nord iau decizia de a scăpa de război prin deturnarea un balon cu aer cald. Navigand prin noapte, se trezesc naufragiati pe o insula pustie, insa nu sunt chiar singuri ...

    Regia: Mark Sheppard
    5 3
    3.5
  • Regia: George Mendeluk
    1 0
    3.5
  • Cool Dog (2010)

    Un cățel curajos

    Jimmy este un pusti de 10 ani, care locuiește cu tatăl său, mama vitregă și cu cel mai bun prieten - un ciobanesc german, Rainy. Tatăl lui Jimmy e promovat, ceea ce presupune trecerea la o noua casa, care nu are spatiu pentru un animal de companie.

    Regia: Danny Lerner
    5 0
    3.8
  • Wrong Side of Town (2010)

    Cursa răzbunării

    Un fost luptător în trupele de mărină SEAL duce o viaţă liniştită alături de soţia şi fiica lui, într-o suburbie din Los Angeles. Când vecinii îi invită într-un club din oraş, viaţa lor se transformă într-un calvar.

    Regia: David DeFalco
    6 2
    3.8
  • Nine Dead (2009)

    Comunicarea este cheia supraviețuirii pentru 9 străini care au fost răpiți. Unul dintre ei va muri la fiecare 10 minute dacă nu descoperă motivul pentru care au fost răpiți. Cine va supraviețui acestui test?

    Regia: Chris Shadley
    4 0
    5.4
  • The Way of War (2009)

    Conspirație și trădare

    Întors din Orientul Mijlociu cu informații compromițătoare, David Wolfe e hotărât să le facă publice. După ce întreaga familie îi este asasinată ca avertisment, Davud se transformă într-un justițiar care nu mai are nimic de pierdut.

    Regia: John Carter
    5 3
    3.2
  • Cleaner (2007)

    Fără urmă

    Tom este un fost politist care se ocupa de curatarea locurilor in care s-a comis o crima. Intr-o zi, este chemat sa curete locul unei crime. A doua zi, cand merge sa returneze cheia proprietarei, isi da seama ca tocmai a spalat urmele altei crime...

    Regia: Renny Harlin
    17 0
    6.1