Filmele și serialele cu Edward Burns

 • Life or Something Like It (2002)

  O viață aproape perfectă

  In timpul unui interviu, un om al strazii ii spune reporterei ca mai are de trait doar cateva zile. Femeia este hotarata sa-si schimbe destinul prezis si incearca sa faca ceva cu viata ei.

  Regia: Stephen Herek
  18 0
  5.7
 • Sidewalks of New York (2001)

  Dragoste in cerc restrans

  Filmul este povestea a sase new york-ezi care intra in tot felul de combinatii amoroase. Producatorul TV, Tommy, care tocmai s-a despartit de iubita sa, are o scurta relatie cu Maria, o femei cu multe fobii, pe care o intalneste intr-un magazine...

  Regia: Edward Burns
  4 0
  6.4
 • 15 Minutes (2001)

  15 minute

  Un detectiv si un politist trebuie sa opreasca doi criminali care comit crime si le inregistreaza pe video pentru a intra in atentia publicului.

  Regia: John Herzfeld
  21 0
  6.1
 • Saving Private Ryan (1998)

  Salvați soldatul Ryan

  Capitanul Miller trebuie sa-si duca oamenii in spatele liniilor inamice, pentru a-l gasi pe soldatul Ryan. In fata unor forte inamice coplesitoare, soldatii pun la indoiala ordinele. De ce isi risca viata opt soldati, pentru a salva unul singur?

  Regia: Steven Spielberg
  Oscar-uri: x 5
  81 2
  8.6
 • She's the One (1996)

  Ea este aleasa

  O comedie romantică. Mickey este șofer de taxi și duce o viață lipsită de griji, ca orice burlac, până când o întâlnește pe frumoasa Hope, o studentă non-conformistă și plină de spirit.

  Regia: Edward Burns
  10 0
  6.0