Filmele și serialele cu Edward Mulhare

  • Edward Mulhare

    Edward Mulhare

    Data nașterii: 08.04.1923
    Decedat: 24.05.1997 (74 de ani)
  • Out to Sea (1997)

    Afară pe mare

    Ajuns la faliment din cauza pasiunii sale pentru pariuri, Charlie, un batranel simpatic, isi planuieste cu grija ceea ce ar trebui sa fie marea (si ultima) sa lovitura: o vacanta in Marea Caraibelor, unde sa-si gaseasca o aleasa cu un portofel plin.

    Regia: Martha Coolidge
    15 0
    6.1
  • In anul 2000, criminalii nu mai sunt arestati, ci inghetati iar armele sunt interzise cu desavarsire – inclusiv politiei. Asa ca uciderea primarului cu o arma este intr-adevar un caz de extrema urgenta. Proaspatul politist Shawn McCormick este...

    Regia: Alan J. Levi
    3 1
    4.6
  • Knight Rider (1982)

    K.I.T.T.

    Un miliardar muribund salvează un polițist grav rănit în misiune. Polițistul Michael Long primește o nouă identitate, o față nouă și un nou țel: să lupte pentru dreptate și să aducă răufăcătorii în fața legii folosindu-se de super-mașina KITT.

    Scenariul: Glen A. Larson
    4 0
    6.9
  • Our Man Flint (1966)

    Omul nostru Flint

    Trei oameni de știință de la organizația criminală Galaxy au dezvoltat o mașină de control al climei cu care pot declanșa diverse dezastre naturale. Scopul lor este să conducă lumea. Pentru a evita această amenințare la adresa lumii, Derek Flint...

    Regia: Daniel Mann
    10 0
    6.4
  • Cea mai indrazneata evadare inchipuita vreodata. Totul incepe in Pescara, Italia, unde un grup de soldati americani si britanici, prizonieri de razboi ai germanilor, sunt urcati intr-un tren. Ei transforma totul intr-o nemaipomenita aventura.

    Regia: Mark Robson
    31 0
    7.1