Filmele și serialele cu Edward Woodward

  • Edward Woodward

    Edward Woodward

    Data nașterii: 01.06.1930
    Decedat: 16.11.2009 (79 de ani)
  • The Abduction Club (2002)

    Clubul răpitorilor

    Bazat pe fapte petrecute in Irlanda secolului al XVIII-lea, The Abduction Club prezinta povestea a doi foarte buni prieteni care, pentru ca-si doresc sa se casatoreasca dar nu au bani, recurg la o metoda neortodoxa, hotarand sa rapeasca doua femei...

    Regia: Stefan Schwartz
    0 0
    6.6
  • Messiah (2001)

    Mesia

    Red Metcalfe, un criminalist cu experienta, ancheteaza un sir de crime, aparent fara legatura. Treptat, va descoperi ca autorul acestora, identificandu-se cu divinitatea, ucide cu sange rece oameni care au acelasi nume cu cel al apostolilor. Va...

    1 0
    7.9
  • King David (1985)

    Regele David

    Richard Gere este David, conferindu-i legendarului personaj biblic intensitate mistica si farmec peren. Filmul evoca viata plina de har a psalmistului, consemnand toate evenimentele cheie care l-au avut drept protagonist.

    Regia: Bruce Beresford
    10 0
    5.3
  • A Christmas Carol (1984)

    O colindă de Crăciun

    Un jalnic batjocoritor, care inventează scuze pentru natura sa nepăsătoare, învață să aibă o adevărată compasiune când trei fantome îl vizitează în Ajunul Crăciunului.

    Regia: Clive Donner
    9 0
    7.8
  • Trei locotenenți australieni sunt trimiși la curtea marțială în timpul războiului cu Burii deoarece au executat prizonieri ca să ascundă crimele de război comise de superiorii lor.

    Regia: Bruce Beresford
    8 0
    7.8
  • The Wicker Man (1973)

    Omul de rachită

    Un ofiter de politie este chemat intr-un sat aflat pe o insula pentru a cauta o fata disparuta, despre care localnicii pretind ca nu a existat niciodata. Oricum, in acest loc politistul descopera o serie de ritualuri ciudate.

    Regia: Robin Hardy
    11 1
    7.5