Filmele și serialele cu Edwin Hodge

  • Edwin Hodge

    Edwin Hodge

    39 de ani
    Data nașterii: 26.01.1985
    Locul nașterii: Jacksonville, North Carolina, USA
  • Injustice (2021)

    Pe un Pământ alternativ, Joker îl păcălește pe Superman să-l omoare pe Lois Lane, ceea ce provoacă o furie în erou. Superman decide să preia controlul asupra Pământului, Batman și aliații săi vor trebui să încerce să-l oprească.

    Regia: Matt Peters
    12 0
    6.4
  • The Tomorrow War (2021)

    Războiul de mâine

    Lumea este luată prin surprindere atunci când un grup de călători în timp sosesc din anul 2051 pentru a aduce un mesaj urgent: peste treizeci de ani, omenirea pierde un război global împotriva unor invadatori extratereștri extrem de primejdioși.

    Regia: Chris McKay
    236 17
    6.6
  • Scenariul: René Balcer
    287 13
    6.9
  • Six (2017)

    Șase

    Drama “Six” prezintă frăția unor războinici americani moderni, echipa Six SEAL din Marină, și este inspirată de adevăratele misiuni de capturare a echipelor SEAL, viețile lor complexe și deciziile pe viață și pe moarte pe care le iau.

    Scenariul: William Broyles Jr., David Broyles
    172 10
    7.2
  • The Purge: Election Year (2016)

    Noaptea judecății. Alegerile

    NOAPTEA JUDECĂȚII. ALEGERILE este cel de-al treilea capitol din seria care a cunoscut un succes exploziv de încasări, de peste 200 de milioane de dolari pe plan internațional.

    Regia: James DeMonaco
    23 3
    6.0
  • As Above, So Below (2014)

    Precum în iad, așa și pe pământ

    Pe sub străzile Parisului se întind kilometri întregi de catacombe unde își găsesc odihna eternă prea multe suflete ca să mai poată fi numărate. O echipă de exploratori se aventurează într-un labirint secret al oaselor.

    Regia: John Erick Dowdle
    21 3
    6.2
  • The Purge: Anarchy (2014)

    Noaptea judecății: Anarhia

    Filmul explorează evenimente petrecute în unica noapte din an când, timp de 12 ore, orice crimă rămâne nepedepsită. În centrul atenției este un bărbat (Frank Grillo) hotărât să profite de Noaptea judecății pentru a răzbuna moartea fiului său.

    Regia: James DeMonaco
    18 2
    6.4
  • The Purge (2013)

    Noaptea judecății

    Într-o Americă devastată de crime și cu închisori sufocate de infractori, guvernul decide ca, o dată pe an, să se instaureze 12 ore în care orice fel de activitate criminală să se poată desfășura fără să fie pedepsită.

    Regia: James DeMonaco
    21 2
    5.7
  • Red Dawn (2012)

    Zori roșii

    Remake al filmului de război cu același nume, din 1984, în care niște tineri soldați americani luptă pentru a-și apăra țara de invazia sovieticilor, la începutul celui de-al Treilea Război Mondial

    Regia: Dan Bradley
    19 1
    5.3
  • Mental (2009)

    Scenariul: Deborah Joy LeVine, Dan Levine
    0 0
    6.9
  • All the Boys Love Mandy Lane (2006)

    Totul pentru Mandy Lane

    Un grup de liceeni o invită pe Mandy (Amber Heard), o colegă timidă și foarte frumoasă, la o cabană pentru un weekend. Ajunsă cea mai dorită fată din liceu, Mandy trebuie să facă față băieților în stare de orice pentru ea. Chiar și să ucidă.

    Regia: Jonathan Levine
    9 1
    5.5
  • Hangman's Curse (2003)

    Blestemul calaului

    La Rogers High School, elevii se imbolnavesc grav dupa ce rostesc numele unei fantome legendare. O echipa de investigatie foarte bine dotata incearca sa descopere ce declanseaza acest fenomen, care poate pune in pericol viata tuturor elevilor din...

    Regia: Rafal Zielinski
    0 0
    4.8
  • Dorm Daze (2003)

    Nebunie în cămin

    Evenimentele se desfasoara intr-o dupa-amiaza nebuna, cu cateva zile inainte de vacanta de Craciun, intr-un camin studentesc. Una dintre studente angajeaza o prostituata pe nume Dominique cu scopul ca inocentul sau frate sa-si piarda virginitatea....

    Regia: David Hillenbrand, Scott Hillenbrand
    8 0
    4.6