Filmele cu Eileen Brennan

  • Eileen Brennan

    Eileen Brennan

    Data nașterii: 03.09.1932
    Decedat: 28.07.2013 (80 de ani)
  • Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous (2005)

    Miss Agent Secret 2: Înarmată și seducătoare

    Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous, este continuarea succesului Miss Congeniality din 2001. Sandra Bullock revine in rolul agentei FBI mai

    Regia: John Pasquin
    39 0
    5.1
  • The Hollow (2004)

    Dincolo de tenebre

    Filmul prezintă povestea lui Ian Cranston, stră-stră-nepotul lui Ichabod Crane, care se întoarce în Sleepy Hollow, fiind surprins de descendenta sa importantă. Întoarcerea lui Ian agită spiritul răzbunator al lui Headless Horseman, începând un...

    Regia: Kyle Newman
    1 0
    4.5
  • Jeepers Creepers (2001)

    Tenebre

    Un frate și o soră care se îndreaptă spre casă printr-o zonă rurală izolată întâlnesc o creatură care se hraneste cu oameni, si care se află în plină desfășurare ritualică.

    Regia: Victor Salva
    32 4
    6.2
  • White Palace (1990)

    Palatul alb

    Max un barbat de 27 de ani, vaduv de 2 ani si inca indragostit de amintirea sotiei lui o cunoaste pe Nora Baker, o femeie de 43 de ani. Desi atat statutul social cat si varsta le sunt potrivnice ei se indragostesc iremediabil unul de celalalt.

    Regia: Luis Mandoki
    12 3
    6.5
  • Regia: Michael Ray Rhodes
    1 0
    6.9
  • Clue (1985)

    Indiciul

    Comedia are la baza jocul pe tabla „Clue”. Sase persoane primesc invitatii pentru a merge la o vila pe un deal. Primesc sase arme mortale. Se comit sase crime. Wadsworth, majordomul trebuie sa gaseasca criminalul.

    Regia: Jonathan Lynn
    14 1
    7.2
  • Private Benjamin (1980)

    Benjamin, recrut fără voie

    Judy isi poate permite orice, asa au invatat-o parintii. In noaptea nuntii insa, cand fericirea ei pare de netulburat, mirele moare. Deprimata, Judy se inroleaza in armata din La Costa, despre care aflase numai lucruri bune. Asa incep peripetiile ei.

    Regia: Howard Zieff
    21 1
    6.2
  • The Cheap Detective (1978)

    Un detectiv ieftin

    Lou Peckinpaugh este un detectiv privat acuzat de moartea partenerului sau la instigarea amantei sale, sotia partenerului. Politistul DiMaggio il tine pe Lou atent sub observatie si ii face viata grea cand acesta incearca sa-si reabiliteze numele.

    Regia: Robert Moore
    7 0
    6.4
  • The Great Smokey Roadblock (1977)

    Ultimul dintre cowboy

    Regia: John Leone
    1 0
    5.0
  • Murder by Death (1976)

    Cinci detectivi la miezul nopții

    Un milionar excentric ii invita pe cei mai reputati cinci detectivi din lume la resedinta sa si este dispus sa ofere drept recompensa un milion de dolari celui care va solutiona un asasinat.

    Regia: Robert Moore
    28 1
    7.3
  • Hustle (1975)

    Pe urmele criminalului

    Epuizat, cinic, la limitã. Burt Reynolds este Lt. Phil Gaines, un detectiv cu experientã care se trezeste atras într-un puzzle complex si tenebros care porneste de la moartea unei adolescente. Mersul investigatiei este si mai mult îngreunat de...

    Regia: Robert Aldrich
    9 1
    6.2
  • Daisy Miller (1975)

    Daisy este o adaptare a romanului lui Henry James despre o americancă expatriata care trăiește în Europa. Este o femeie independentă și cu mult înaintea timpului ei, cu un comportament care scandalizează înalta societate victoriană a anilor 1878.

    Regia: Peter Bogdanovich
    6 1
    6.2
  • Regia: Joseph Sargent
    0 0
    7.0
  • Scarecrow (1973)

    Sperietoarea

    Filmul ne prezinta extraordinara poveste a doi barbati pe care norocul i-a ocolit si care pornesc impreuna sa colinde America.

    Regia: Jerry Schatzberg
    17 2
    7.2
  • The Sting (1973)

    Cacealmaua

    "Chicago, anii '20. In acest decor retro se desfasoara actiunea filmului, istoria dinamica si hazlie a dusmaniilor dintre doua bande de gangsteri. Spre satisfactia generala, pestele mic il va inghiti pe cel mare. O suita de pacaleli culmineaza cu...

    Regia: George Roy Hill
    Oscar-uri: x 7
    34 1
    8.3