Filmele cu Eileen Ryan

  • Eileen Ryan

    Eileen Ryan

    Data nașterii: 15.10.1927
    Decedat: 09.10.2022 (94 de ani)
  • Collaborator (2011)

    Regia: Martin Donovan
    1 3
    6.0
  • Mother and Child (2009)

    Mamă și copil

    O drama care are in centrul povestii trei femei. O femeie de 50 de ani, fata acesteia pe care ea a trimis-o la adoptie in urma cu 35 de ani, si o femeie afro-americana care doreste sa adopte un copil.

    Regia: Rodrigo García
    7 0
    7.2
  • Malone (2009)

    Detectivul Malone

    Un neo-noir în dulcele stil al filmelor anilor '40 în care un detectiv cu "investighează" ceva la solicitarea unei dame. Făcut în 2009 cu sprijinul tehnologiei actuale, Give 'em Hell nu este un remake propriu-zis ci un tribut adus poveștilor noir.

    Regia: Russell Mulcahy
    6 0
    5.8
  • Feast (2005)

    Monștrii

    Un grup de oameni raman captivi intr-o taverna izolata si trebuie sa se uneasca in lupta pentru supravietuire impotriva unei familii de creaturi infometate de carne de om. Terifiant si plin de surprize, filmul Monstrii inroseste ecranul cu sangele...

    Regia: John Gulager
    11 3
    6.2
  • Eight Legged Freaks (2002)

    Lighioane cu opt picioare

    În “Lighioane cu opt picioare” locuitorii unui oraș minier descoperă că o nefericită scurgere de substanțe chimice a dus la producerea unor mutații genetice asupra câtorva sute de mici păianjeni, ce ajung la dimensiuni uriașe. Și sunt înfometați.

    Regia: Ellory Elkayem
    8 0
    5.5
  • Anywhere But Here (1999)

    Visând la Beverly Hills

    Adele are o fire visătoare, modernă, cochetă. Fiica ei Ann are o fire realistă, tăcută, directă. La suprafață, sunt ca uleiul și apa, dar în adâncul lor sunt la fel. „Susan Sarandon face spectacol” (The New York Times) și „Natalie Portman se...

    Regia: Wayne Wang
    1 0
    6.2
  • Benny & Joon (1993)

    Benny și Joon

    Benny este mecanic auto si are un mic atelier care ii permite sa o intretina si pe sora sa, Joon, care sufera de o boala psihica. Tocmai cand Benny se gandea sa o interneze pe Joon, in urma unui pariu pierdut, Sam (Johnny Deep) intra in viata lor.

    Regia: Jeremiah S. Chechik
    8 0
    7.1
  • The Indian Runner (1991)

    Frații

    Pentru prima oara regizor, Sean Penn demonstreaza un real talent. Iar povestea de aici este cea a doi frati din Nebraska si permanentul conflict dintre ei. Unul este politist intr-un oras micut, iar celalalt a fost de mic un rebel. Cum s-ar putea...

    Regia: Sean Penn
    8 1
    6.9
  • Parenthood (1989)

    Numai tată să nu fii!

    Slujba de parinte nu se termina niciodata... Asta realizeaza familia Buckman de-a lungul unei veri, cand Gil se zbate pentru a fi un super-tata.

    Regia: Ron Howard
    9 0
    7.1
  • At Close Range (1986)

    Afacere de familie

    Un tânăr este corupt de tatăl său în această dramă inspirată după un caz real. Sean Penn joacă rolul unui tânăr ambiţios care-şi doreşte maşini rapide, bani şi recunoaşterea de către tatăl său care l-a abandonat.

    Regia: James Foley
    6 0
    6.9