Filmele și serialele cu Elden Henson

  • Elden Henson

    Elden Henson

    46 de ani
    Data nașterii: 30.08.1977
    Locul nașterii: Rockville, Maryland, USA
  • Spivak (2018)

    Regia: Anthony Abrams, Adam Larson Broder
    11 1
    5.7
  • The Defenders (2017)

    Pe fondul unei conspirații sinistre care amenință New York-ul, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage și Iron Fist își unesc forțele ca să lupte împotriva inamicilor comuni.

    Scenariul: Douglas Petrie, Marco Ramirez
    79 10
    7.2
  • Daredevil (2015)

    Diavolul cutezător al lui Marvel

    Matt Murdock luptă împotriva nedreptăților ca avocat în timpul zilei și ca supererou odată cu lăsarea nopții. Acțiunea se desfășoară în zilele noastre, în același cartier mărginaș al Manhattan-ului descris în benzile desenate, Hell’s Kitchen.

    Scenariul: Drew Goddard
    123 6
    8.6
  • El Dorado (2010)

    El Dorado: Templul soarelui

    Jack caută o comoară în Peru. Este antrenat într-o aventură palpitantă, se prăbuşeşte cu avionul în junglă, este luat prizonier de sălbatici, dar se împrieteneşte cu ei şi încearcă să descifreze toate indiciile care duc la comoară.

    4 1
    4.7
  • Not Since You (2009)

    Între prieteni

    O poveste drăguță, despre câțiva prieteni care se reîntâlnesc, după 10 ani, la nunta unei fete din gașcă. Iubiri pierdute, dragoste nouă, iubiri platonice, acestea înmulțite cu invidie și încercări disperate de a se reuni gașca. Îl regăsim...

    Regia: Jeff Stephenson
    1 0
    5.4
  • Deja Vu (2006)

    Dincolo de trecut

    Toți am experimentat neliniștitoarea senzație de deja vu, acea răzvrătire a memoriei pe care o trăiești când întâlnești un necunoscut și ai senzația că-l stii de-o viață sau când recunoști un loc deși știi foarte bine că n-ai fost niciodată acolo.

    Regia: Tony Scott
    78 2
    7.1
  • Marilyn Hotchkiss' Ballroom Dancing & Charm School (2005)

    Viața în pași de dans

    Frank e martorul unui accident de mașină. Cu ultima suflare, victima îl roagă să-l ajute să-și țină promisiunea făcută iubitei lui din adolescență. Pornind în căutarea ei, Frank ajunge la școala de dans Marilyn Hotchkiss, fără a bănui ce-l așteaptă.

    Regia: Randall Miller
    1 0
    6.5
  • The Butterfly Effect (2004)

    Efectul fluturelui

    Evan a pierdut fragmente esențiale ale existenței lui. Copilăria i-a fost marcată de întâmplări înfiorătoare pe care nu și le poate aminti. Nu i-a rămas decât fantoma unor amintiri pierdute și a vieților irosite ale apropiaților.

    Regia: Eric Bress, J. Mackye Gruber
    55 4
    7.6
  • Regia: Efram Potelle, Kyle Rankin
    1 0
    6.0
  • Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (2003)

    Tăntălăul și Gogomanul: Când Harry l-a cunoscut pe Lloyd

    Filmul ne intoarce in timp, la vremea cand "Tantalaul" si "Gogomanul" s-au intalnit prima oara, in liceu. De data aceasta insa fara Carrey si fara Daniels, dar cu siguranta cu o multime de situatii care de care mai stupide.

    Regia: Troy Miller
    1 0
    3.4
  • Evil Alien Conquerors (2003)

    Doi extraterestri diabolici

    My-ik (Dietrich Bader) si Du-ug (Chris Parnell) sunt niste extraterestri diabolici de pe planeta Kabijj. Înarmati cu douã sãbii mai ascutite decât propriile lor minti, acesti extraterestri extraprosti au douã zile si jumãtate la dispozitie pentru...

    Regia: Chris Matheson
    0 1
    4.7
  • Cheats (2002)

    Arta copiatului

    In timp ce unii studenti isi petrec ore intregi studiind si invatand, pentru a lua o nota buna, frumosul Davis pune la punct un sistem foarte ingenios de... control asupra mintii.

    Regia: Andrew Gurland
    1 1
    6.0
  • O (2001)

    "O" de la Othello

    Plasând povestea clasica a lui Othello pe terenurile de baschet ale unui liceu, filmul ni-l arata pe un tânãr de culoare, Odin, care este convins de catre prietenul sau cel mai bun, Hugo, ca prietena sa il inseala.

    Regia: Tim Blake Nelson
    2 0
    6.1
  • Idle Hands (1999)

    Mâini ucigașe

    In diminteata zilei de Haloween, Anton descopera, intr-un tarziu, trupurile decapitate ale parintilor lui. Prea putin impresionat, fura niste bani si pleaca sa-si viziteze cei doi prieteni la fel de iresponsabili, Mick si Pnub.

    Regia: Rodman Flender
    4 1
    6.2
  • She's All That (1999)

    O fată minunată

    Cand iubita il paraseste pentru o vedeta de televiziune, Zack Siler, cel mai popular baiat din scoala, se intreaba cu cine va merge la balul de absolvire. El o alege pe Laney, fara a sti ca nimic din ce a trait pana acum nu va mai fi ca inainte.

    Regia: Robert Iscove
    17 1
    5.9