Filmele și serialele cu Eliza Scanlen

  • Eliza Scanlen

    Eliza Scanlen

    25 de ani
    Data nașterii: 06.01.1999
    Locul nașterii: Sydney, Australia
  • Old (2021)

    Old: Prizonierii timpului

    O familie vine în vacanță pe o plajă izolată și descoperă cu groază că aceasta are puterea de a grăbi îmbătrânirea, reducându-le durata de viață la o singură zi.

    Regia: M. Night Shyamalan
    105 19
    5.8
  • The Devil All the Time (2020)

    Întotdeauna diavolul

    În Knockemstiff, Ohio și în pădurile din vecinătate, personaje sinistre - un preot necredincios, un cuplu pervertit și un șerif corupt - gravitează în jurul tânărului Arvin în timp ce acesta înfruntă forțe malefice care îi amenință familia.

    Regia: Antonio Campos
    43 7
    7.1
  • Little Women (2020)

    Micuțele femei

    Bazată pe opera scriitoarei Louisa May Alcott, Little Women redă suișurile și coborâșurile vieții lui Jo March. În accepțiunea lui Gerwig, povestea surorilor, hotărâte să trăiască după propriile criterii, e valabilă în orice epocă - inclusiv actuala.

    Regia: Greta Gerwig
    Oscar-uri:
    105 11
    7.8
  • Babyteeth (2019)

    Babyteeth: Prima iubire

    Doi părinți descoperă că fiica lor de 16 ani, bolnavă de cancer, s-a îndrăgostit de un dealer de droguri. Prima iubire nu a fost niciodată mai importantă. Mai ales când ar putea fi și ultima.

    Regia: Shannon Murphy
    6 1
    7.2
  • Sharp Objects (2018)

    Obiecte ascuțite

    Povestea Camillei Preaker, o jurnalistă care lucrează la ziarul St. Louis Chronicle. După o copilărie dificilă, Camille se mută din orașul său natal. Editorul ei o trimite, însă, înapoi în Wind Gap pentru a scrie despre disparițiile a două fetițe.

    Scenariul: Marti Noxon
    104 14
    8.0