Filmele și serialele cu Elizabeth Ashley

  • Elizabeth Ashley

    Elizabeth Ashley

    84 de ani
    Data nașterii: 30.08.1939
    Locul nașterii: Ocala, Florida, USA
  • Russian Doll (2019)

    Matrioșka

    Lyonne este Nadia, o tânără care moare în mod repetat la o petrecere dată în onoarea ei, eroina încercând din răsputeri să-și dea seama ce naiba se întâmplă.

    Scenariul: Amy Poehler, Natasha Lyonne, Leslye Headland
    20 9
    7.7
  • Just Getting Started (2017)

    Bun venit la Villa Capri

    Este Crăciunul în deșert, iar viața este ușoară pentru Duke: isi umple timpul cu golf și poker și se distrează în compania doamnelor. El e cel mai tare din zonă... până când fostul cadru militar Leo sosește și amenință să devină noul mascul alfa.

    Regia: Ron Shelton
    110 28
    4.6
  • Filmul explorează viețile a două familii dintr-o zonă rurală a Americii, familia Kimbrough și familia Kaminski. Familia Kimbrough e formată din patriarhul local, Easy, care este în doliu după pierderea soției sale, Ceci, și care ascunde o...

    Regia: Mary Stuart Masterson
    4 0
    6.3
  • Vampire's Kiss (1989)

    Sărutul vampirului

    Peter este nelinistit, cand intr-o seara ii patrunde pe fereastra un liliac. A doua zi, e vizitat de o femeie vampir. De atunci, Peter nu mai are liniste. El se transforma treptat in vampir!

    Regia: Robert Bierman
    8 1
    6.1
  • Dragnet (1987)

    Vine razia!

    Joe Friday, nepot si discipol fidel al unui detectiv legendar al orasului, impreuna cu Pep Steebek, un copoi extrem de talentat, se angajeaza in periculoasa incercare de stopare a faradelegii.

    Regia: Tom Mankiewicz
    8 1
    6.0
  • Stagecoach (1986)

    Călătorie infernală

    Şapte personaje disperate trebuie să traverseze ţinutul Geronimo; iar călătoria către Lordsburg este înţesată cu pericole, dragoste şi aventură.

    Regia: Ted Post
    3 0
    5.9
  • Split Image (1982)

    Dubla personalitate

    Baiatul unei familii din clasa de mijloc e atras de o tanara frumoasa intr-un cult religios necunoscut. El renunta la tot, scoala, familie, sport, pentru a trai in mijlocul sectantilor. Parintii isi rapesc fiul si angajeaza un tip sa-l...

    Regia: Ted Kotcheff
    2 0
    6.4
  • Coma (1978)

    O tânără doctoriţă descoperă ceva straniu - unora dintre pacienţi, relativ sănătoşi, le apar complicaţii inexplicabile în timpul unor operaţii simple. După care ei sunt transportaţi către un institut... necunoscut, pentru a li se purta de grijă.

    Regia: Michael Crichton
    10 0
    6.9
  • The Great Scout & Cathouse Thursday (1976)

    Marele cercetaș și prostituata Thursday

    Regia: Don Taylor
    11 2
    6.1
  • Ship of Fools (1965)

    Corabia nebunilor

    Nominalizat la 8 Premii Oscar in 1965, filmul are la baza romanul lui Katherine Anne Porter. Povestea se deruleaza in 1933, la bordul unui pachebot de lux care se indreapta dinspre Mexic spre Germania.

    Regia: Stanley Kramer
    Oscar-uri:
    22 0
    7.1