Filmele și serialele cu Elizabeth Berrington

  • Elizabeth Berrington

    Elizabeth Berrington

    53 de ani
    Data nașterii: 03.08.1970
    Locul nașterii: Wallasey, Merseyside, England
  • Spencer (2021)

    În timpul unei vacanțe de Crăciun cu familia regală la moșia Sandringham din Norfolk, Anglia, Diana Spencer decide să pună capăt căsătoriei sale de zece ani cu Prințul Charles.

    Regia: Pablo Larraín
    56 14
    6.6
  • Teen Spirit (2018)

    Spiritul adolescent

    Violet este o adolescentă timidă care visează să plece din orașul natal și să-și urmeze pasiunea de a cânta. Ea intră într-o competiție locală de canto care îi va testa integritatea, talentul și ambiția.

    Regia: Max Minghella
    4 0
    6.1
  • The Living and the Dead (2016)

    Morții și viii

    După ce moștenesc o fermă, un cuplu tânăr se apucă de treabâ cu intenția de-a o transforma într-o afacere profitabilă, dar forțe supranaturale misterioase intervin... punându-le în pericol căsnicia și chiar viața.

    Scenariul: Ashley Pharoah
    2 0
    7.3
  • Regia: David L.G. Hughes
    0 0
    4.8
  • The Crimson Petal and the White (2011)

    Patimă și inocență

    Povestea unei prostituate din Londra – Sugar care crede că poate să aibă o viață mai bună alături de un aristocrat înstărit.

    3 1
    7.5
  • In Bruges (2008)

    Aventuri în Bruges

    In pitorescul orasel belgian Bruges ajung doi asasini platiti, Ray (Colin Farrell) si Ken (Brendan Gleeson), al caror scop este sa-si piarda urma printre turisti dupa o misiune terminata prost.

    Regia: Martin McDonagh
    55 6
    7.9
  • Fred Claus (2007)

    Fratele lui Moș Crăciun

    Dupa ce s-a chinuit timp de ani de zile sa se ridice la inaltimea comparatiei cu fratele sau, Santa Claus, Fred a renuntat. Aruncat in inchisoare, Fred este scos pe cautiune de Santa Claus, care ii cere, in schimb, sa-l ajute pentru Craciun.

    Regia: David Dobkin
    7 0
    5.7
  • Let Them Eat Cake (1999)

    Să mănânce cozonac!

    1782, Palatul Versailles. In afara portilor, cei multi si flamanzi sunt la un pas de revolta. In palat, traieste una dintre cele mai dispretuite femei ale Frantei. Nu Maria Antoaneta, ci Columbina, Contesa de Vache. Ajutata de credincioasa...

    Scenariul: Peter Learmouth
    1 0
    8.2
  • 8 ½ Women (1999)

    8 femei și 1/2

    Dupa moartea sotiei, un vaduv batran, Philip Emmenthal, si fiul sau Storey, reunesc un grup de femei. Acestea reprezinta un adevarat catalog al fanteziilor masculine, a caror varietate aminteste de femeile din filmele lui Fellini, in special de...

    Regia: Peter Greenaway
    2 0
    5.6
  • Secrets & Lies (1996)

    Secrete și minciuni

    Cynthia a nascut la 15 ani o fetita, pe care nu a vazut-o si a dat-o spre adoptie. Ea e alba fetita e de culoare, dar mama nu a stiut pana in momentul in care, ajunsa la varsta majoratului, fata o cauta.

    Regia: Mike Leigh
    9 2
    8.0
  • Naked (1993)

    Dezgolit

    Pentru a scăpa de chelfăneala promisă de familia fetei pe care o violase, Johnny (David Thewlis) pleacă de la Manchester spre Londra. Aici, se întâlneşte cu o fostă iubită (Lesley Sharp) şi petrece un timp pe străzi, pretinzându-se buricul...

    Regia: Mike Leigh
    11 1
    7.7