Filmele și serialele cu Elizabeth Debicki

  • Elizabeth Debicki

    Elizabeth Debicki

    33 de ani
    Data nașterii: 24.08.1990
    Locul nașterii: Paris, France
  • Peter Rabbit 2: The Runaway (2021)

    Peter Iepurașul: Fugit de acasă

    Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei povești semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraș rebel care încearcă să se strecoare în grădina unui fermier. Peter revine pe ecrane cu un nou capitol. Grădina a fost doar începutul.

    Regia: Will Gluck
    45 2
    6.2
  • Tenet (2020)

    Christopher Nolan revine pe marile ecrane cu noua sa peliculă Tenet. Filmul prezintă viața unui om care încearcă să prevină Al Treilea Război Mondial prin intermediul renașterii și călătoriei în timp.

    Regia: Christopher Nolan
    Oscar-uri:
    285 60
    7.3
  • Regia: Giuseppe Capotondi
    8 1
    6.1
  • Vita & Virginia (2018)

    Vita și Virginia

    Această dramă romantică spune povestea adevărată a legăturii de dragoste dintre talentata romancieră Virginia Woolf și scriitoarea căsătorită Vita Sackille-West din anii 1920.

    Regia: Chanya Button
    4 2
    5.9
  • Widows (2018)

    Văduve

    În agitatul Chicago al zilelor noastre, patru femei care nu au altceva în comun decât datoriile lăsate de soții lor eliminați de rivali din lumea criminală, decid să nu-și lase viitorul în mâinile altora.

    Regia: Steve McQueen
    155 14
    6.8
  • The Tale (2018)

    Povestea

    Jennifer are un iubit grijuliu şi o carieră impresionată ca jurnalist şi profesor universitar. Dar mama ei descoperă o poveste scrisă când Jennifer avea 13 ani, o descriere detaliată a relaţiei speciale pe care fata a avut-o cu doi antrenori adulţi

    Regia: Jennifer Fox
    26 4
    7.2
  • Peter Rabbit (2018)

    Peter Iepurașul

    Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei povești semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraș rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.

    Regia: Will Gluck
    112 8
    6.6
  • The Cloverfield Paradox (2018)

    Paradoxul Cloverfield

    Omenirea este în pragul războiului. Orbitând deasupra Pământului, un grup de cercetători care încearcă să rezolve o criză a energiei se trezește față în față cu o realitate alternativă misterioasă și întunecată.

    Regia: Julius Onah
    138 22
    5.5
  • Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

    Gardienii Galaxiei Vol. 2

    Personajele principale încearcă să ajunga la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie să se lupte pentru a-și putea întreține familia nou formată. În acest timp, ei descoperă misterele care înconjoară originea lui Peter Quill.

    Regia: James Gunn
    465 41
    7.6
  • Scenariul: Victoria Madden, Vincent Sheehan
    6 1
    6.7
  • The Night Manager (2016)

    Managerul nopții

    Aventurile lui Jonathan Price, soldat britanic ce devine managerul de noapte al unui hotel luxos. Pine ajunge astfel să o întâlnească pe Sophie, de origine franco-arabă, o cunoscută a lui Roper, un dealer de arme ce a câștigat o avere colosală.

    Scenariul: David Farr
    41 3
    8.0
  • The Man from U.N.C.L.E. (2015)

    Agentul de la U.N.C.L.E.

    La începutul anilor 1960, agentul CIA Napoleon Solo şi agentul KGB Illya Kuryakin participă la o misiune comună împotriva unei organizații criminale misterioase, care proliferează arme nucleare

    Regia: Guy Ritchie
    62 1
    7.2
  • A Few Best Men (2011)

    Nunta de coșmar

    O comedie despre un mire si cei trei cavaleri de onoare ai sai care calatoresc prin pustiul Australiei pentru a participa la nunta.

    Regia: Stephan Elliott
    4 0
    5.6