Filmele și serialele cu Elizabeth Hurley

  • Elizabeth Hurley

    Elizabeth Hurley

    58 de ani
    Data nașterii: 10.06.1965
    Locul nașterii: Basingstoke, Hampshire, England, UK
  • Father Christmas Is Back (2021)

    Un tată de Crăciun

    Regia: Mick Davis, Philippe Martinez
    9 1
    4.5
  • Then Came You (2020)

    Apoi ai apărut tu

    Annabelle Wilson devine văduvă, după o căsnicie de 32 de ani cu soțul ei, Fred. Ei au locuit mereu în Nantucket, ocupându-se de magazinul lor și mergând la filme în fiecare săptămână. Annabelle face o listă cu 20 din filmele lor preferate, își...

    Regia: Adriana Trigiani
    15 2
    6.0
  • An Elephant's Journey (2017)

    Călătoria marelui elefant

    În timpul unui safari, Phoenix se rătăcește de restul grupului și este nevoit să se descurce singur în junglă, dar prietenia neașteptată pe care o leagă cu un elefant uriaș și blând le salvează amândurora viețile.

    Regia: Richard Boddington
    8 1
    5.1
  • The Royals (2015)

    Regalii

    Extravaganțele viclenei regine Helena și ale familiei regale sunt pe cale să ia sfârșit atunci când tradiția și datoria intră în conflict cu trădarea și dorința.

    Scenariul: Mark Schwahn
    56 1
    7.4
  • Viktor (2014)

    Regia: Philippe Martinez
    0 0
    3.8
  • Made in Romania (2010)

    Făcut în România

    Regia: Guy J. Louthan
    4 0
    4.9
  • Serving Sara (2002)

    Servicii complete pentru Sara

    Joe Tyler nu are chiar cel mai grozav job din lume, dar nu se dă în lături de la nimic ca să o îndeplinească. Treaba lui este să facă rost de documente legale în diferite procese, iar printre clientii săi se numără si oameni obisnuiti, si milionari.

    Regia: Reginald Hudlin
    15 0
    5.3
  • Double Whammy (2001)

    Ghinionist la pătrat

    Ray Pluto (Dennis Leary) are amintiri teribile despre moartea sotiei si a fiului sau intr-un accident rutier. Desemenea, el este un politist care a ajuns de rasul colegilor sai din cauza ca a avut o criza de spate, spate care i s-a blocat tocmai...

    Regia: Tom DiCillo
    4 0
    5.7
  • Bedazzled (2000)

    Pact cu diavolița

    BEDAZZLED este o comedie romantică delicioasă în care un programator inhibat, Elliot Richards (Brendan Fraser), se străduiește fără succes să fie băgat în seamă de o colegă de serviciu. Este dispus chiar sa faca pact cu diavolul...

    Regia: Harold Ramis
    39 0
    6.1
  • The Weight of Water (2000)

    Ape tulburi

    Ape tulburi este un thriller semnat de realizatoarea bizarului Strange Days. La finele secolului 19 o insulită izolată de pe coasta Statelor Unite e zguduită de o crimă dublă. Un secol mai târziu, trecutul va iesi la iveală.

    Regia: Kathryn Bigelow
    13 0
    5.8
  • My Favorite Martian (1999)

    Marțianul meu preferat

    Tim O’Hara (Jeff Daniels) este un reporter de televiziune ambitios care, fara sa vrea, face o gafa majora si o compromite, in timpul unei transmisiuni in direct pe fiica sefului sau. Bineinteles ca Tim este imediat concediat. La putin timp dupa...

    Regia: Donald Petrie
    10 0
    5.1
  • Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999)

    Austin Powers 2 - Spionul care mi-a tras-o

    Dr. Evil descopera un fel de mașină a timpului cu care reușește să ajungă în anul 1969 și să fure libidoul unui spion țăcănit pe nume Austin Powers. Austin este nevoit să se întoarcă și el în același an pentru a-și recupera vitalitatea de altădată.

    Regia: Jay Roach
    13 2
    6.6
  • Austin Powers: International Man of Mystery (1997)

    Austin Powers și organizația secretă

    În 1969, după ce și-a pierdut aproape toți agentii, dr. Evil îi întinde o cursă lui Austin Powers, dar ca să nu fie prins de agent, apelează la criogenie. Austin optează pentru același procedeu.

    Regia: Jay Roach
    11 2
    7.0
  • Samson and Delilah (1996)

    Samson si Dalila

    Ecranizarea faimoasei legende a tradarii puternicului Samson, cel care putea tine singur piept unei armate intregi, de catre frumoasa Dalila, din neamul filistenilor.

    5 2
    5.8
  • Sharpe's Enemy (1994)

    Comandantul Sharpe: Misiune de salvare

    O banda de dezertori, inclusiv vechiul inamic al lui Sharpe, Obadiah Hakeswill, au capturat doua femei din care una fiind sotia unui ofiter englez de rang inalt, Lady Isabella, si care le tine ostatice pentru rascumparare.

    6 0
    8.0