Filmele și serialele cu Elizabeth Marvel

 • True Grit (2010)

  Adevăratul curaj

  Mattie, o puștoaică de 14 ani, află că tatăl ei a fost ucis de Tom Chaney, pentru un cal, 150 de dolari și două bucăți de aur. Mattie se îndreaptă spre Fort Smith pentru a căuta dreptate, iar aici îl angajează pe Cogburn, s-o ajute.

  Regia: Joel Coen, Ethan Coen
  56 2
  7.6
 • Past Life (2010)

  Reîncarnați

  Scenariul: David Hudgins
  1 0
  5.3
 • The Other Woman (2009)

  Cealaltă femeie

  Bazat pe romanul omonim al autoarei Ayelet Waldman, filmul urmărește o tânără avocată pe nume Emilia Greenleaf, care se îndrăgostește la locul de muncă de seniorul partener Jack Woolf și îl determină pe acesta să divorțeze de soția lui, Carolyne,...

  Regia: Don Roos
  11 0
  6.3
 • A Dog Year (2009)

  Un an cu un câine

  Inspirată de memoriile lui Jon Katz, povestea are în centru un bărbat consumat criza varstei mijlocii, a cărui viață e întoarsă pe dos atunci când adoptă un câine de rasă border collie, chiar mai nebun decât el.

  Regia: George LaVoo
  6 0
  6.0
 • Burn After Reading (2008)

  Citește și arde

  Avem un agent CIA, niste secrete tare bine pazite si-o idee proasta: o carte in care agentul vrea sa deconspire toate misiunile. Numai ca agentul rataceste unicul manuscris al cartii, "ars" pe un CD.

  Regia: Joel Coen, Ethan Coen
  28 7
  7.0
 • The Dying Gaul (2005)

  Scenariul otrăvit

  Scenaristul Craig Lucas (The Secret lives of dentists, Longtime companion, Prelude to a kiss) isi face un indraznet debut regizoral cu THE DYING GAUL, un thriller psihologic neconventional, bazat pe piesa sa cu acelasi nume. Filmul aduce in parte...

  Regia: Craig Lucas
  1 0
  6.4