Filmele și serialele cu Elizabeth Olsen

 • Elizabeth Olsen

  Elizabeth Olsen

  33 de ani
  Data nașterii: 16.02.1989
  Locul nașterii: Sherman Oaks, California, USA
 • Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

  Doctor Strange în Multiversul Nebuniei

  Doctorul Stephen Strange folosește o vrajă interzisă care deschide poarta către Multivers și inclusiv către o versiune alternativă a lui însuși, iar amenințarea adusă de acest eveniment pare prea mare chiar și pentru puterile combinate ale lui...

  Regia: Sam Raimi
  78 8
  7.3
 • WandaVision (2021)

  Scenariul: Jac Schaeffer
  72 25
  7.9
 • Ingrid Goes West (2017)

  Ingrid pleacă în vest

  Regia: Matt Spicer
  2 0
  6.6
 • Kodachrome (2017)

  Regia: Mark Raso
  7 1
  6.8
 • Wind River (2017)

  Un agent FBI face echipă cu un specialist în vânătoare pentru a investiga o crimă petrecută într-o rezervaţie amerindiană.

  Regia: Taylor Sheridan
  309 13
  7.7
 • Captain America: Civil War (2016)

  Căpitanul America: Război civil

  Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să îi țină în frâu pe supereroi. O lege îi obligă pe aceștia să se deconspire autorităților. Dacă Tony Stark susține legea, Căpitanul America o respinge: începe războiul.

  Regia: Anthony Russo, Joe Russo
  154 3
  7.8
 • I Saw the Light (2015)

  Un drum prea scurt

  I Saw the Light spune povestea lui Hank Williams, una dintre vedetele de primă mână ale muzicii contry. Viața lui a fost scurtată prematur, la doar 29 de ani, de un infarct. Moștenirea sa a căpătat proporții tot mai mari în ultimele decenii.

  Regia: Marc Abraham
  10 0
  5.7
 • Avengers: Age of Ultron (2015)

  Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron

  Ultron, robotul creat pentru a-i înlocui pe Răzbunători în apărarea Pământului, capătă conștiință și declară că oamenii trebuie să moară până la unul. Vor reuși Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră și Hulk să îi țină piept?

  Regia: Joss Whedon
  174 2
  7.3
 • Godzilla (2014)

  Legendarul personaj Godzilla recreează atmosfera epică specifică în Godzilla 3D, o aventură cu totul spectaculoasă, plină de efecte speciale senzaționale, adrenalină și acțiune cât cuprinde.

  Regia: Gareth Edwards
  69 3
  6.4
 • Very Good Girls (2013)

  Fetele foarte bune

  Două fete din New York fac un pact prin care stabilesc să-și piardă virginitatea în timpul primei vacanțe de vară. Când se îndrăgostesc de același băiat, un artist ambulant, legătura dintre ele este pentru prima dată testată.

  Regia: Naomi Foner Gyllenhaal
  8 1
  5.9
 • In Secret (2013)

  În secret

  Thérèse e obligată de mătușa ei să se căsătorească cu bolnăviciosul verișor Camille. Simțindu-se captivă și îndrăgostindu-se de carismaticul Laurent, Thérèse pune la cale uciderea propriului soț pentru a-și putea trăi povestea de iubire cu Laurent.

  Regia: Charlie Stratton
  6 2
  6.1
 • Kill Your Darlings (2013)

  Ucide ce iubești

  Povestea până acum necunoscută a crimei care a adus alături pe atunci tinerii Allen Ginsberg, Jack Kerouac şi William Burroughs, colegi la Columbia University în 1944, şi care a fost scânteia ce a dat naştere unei întregi generaţii - Beat Revolution.

  Regia: John Krokidas
  5 1
  6.4
 • Oldboy (2013)

  Oldboy: Prizonier în libertate

  După o noapte de beție, Joe este răpit și aruncat într-o celulă izolată care arată ca o cameră de hotel, unde este ținut timp de 20 de ani. Eliberat în mod inexplicabil, Joe are un singur scop: sa descopere cine si de ce i-a cauzat acest cosmar.

  Regia: Spike Lee
  14 2
  5.7
 • Liberal Arts (2012)

  Arte liberale

  Din nou singur, la 35 de ani, și cu o meserie care nu i se potrivește, Jesse Fisher este îngrijorat de faptul că zilele sale cele mai bune au trecut. Dar, indiferent cât de mult își îngroapă capul într-o carte, viața continuă să-l tragă înapoi.

  Regia: Josh Radnor
  5 1
  6.7
 • Red Lights (2012)

  Lumini roșii

  Dr. Margaret și asistentul ei, dr. Tom, se folosesc de știință și raționamentul ei pentru a demonta miturile create în jurul fenomenelor paranormale și a demonstra că spiritiștii și clarvăzătorii nu sunt altceva decât niște șarlatani.

  Regia: Rodrigo Cortés
  14 2
  6.2