Filmele și serialele cu Elizabeth Reaser

  • Elizabeth Reaser

    Elizabeth Reaser

    48 de ani
    Data nașterii: 02.07.1975
    Locul nașterii: West Bloomfield, Michigan, USA
  • Dark Harvest (2023)

    Recolta întunecată

    Într-un orășel din Vestul Mijlociu, un ritual anual mortal se derulează când coșmarul mitic, Sawtooth Jack, se ridică din lanul de porumb și provoacă băieții adolescenți ai orașului într-o luptă sângeroasă de supraviețuire.

    Regia: David Slade
    8 1
    5.5
  • The Haunting of Hill House (2018)

    Casa bântuită

    Seria este o complexă dramă de familie, care ia forma unei povești horror și care este regizată și produsă de Mike Flanagan, mintea din spatele unor producții precum Hush, Oculus, Gerald's Game.

    Scenariul: Mike Flanagan
    47 5
    8.6
  • Easy (2016)

    Această antologie eclectică, plină de staruri, urmărește diverse personaje din Chicago ce navighează prin labirintul cotidian al iubirii, sexului, tehnologiei și culturii.

    Scenariul: Joe Swanberg
    6 1
    6.9
  • Ouija: Origin of Evil (2016)

    Ouija: Originea răului

    O văduvă introduce un nou număr în seria de mici înșelătorii cu care își câștigă banii. Odată cu noul truc, o forță cât se poate de reală se arată. Când fiica cea mică îi cade pradă, familia trebuie să înfrunte temeri inimaginabile pentru a o salva.

    Regia: Mike Flanagan
    24 1
    6.2
  • One and Two (2015)

    Unu și doi

    Zac și Eva trăiesc cu părinții lor într-o fermă izolată. Când mama lor cade grav bolnavă, fratele începe să descopere secretele întunecate ale familiei și abilități supranaturale de teleportare.

    Regia: Andrew Droz Palermo
    4 0
    5.2
  • Bonnie & Clyde (2013)

    Bonnie și Clyde

    7 1
    6.4
  • Liberal Arts (2012)

    Arte liberale

    Din nou singur, la 35 de ani, și cu o meserie care nu i se potrivește, Jesse Fisher este îngrijorat de faptul că zilele sale cele mai bune au trecut. Dar, indiferent cât de mult își îngroapă capul într-o carte, viața continuă să-l tragă înapoi.

    Regia: Josh Radnor
    5 1
    6.7
  • The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)

    Saga Amurg: Zori de zi - partea a 2-a

    După ce Bella este transformată în vampir de către Edward cu scopul de a-i fi salvată viața, noi probleme și noi legături amoroase apar din pricina lui Renesmee, fetița jumătate om, jumătate vampir.

    Regia: Bill Condon
    44 5
    5.5
  • Young Adult (2011)

    Tânăra adultă

    Mariajul lui Mavis, autoare de romane pentru adolescenţi, ajunge la capăt. Divorţată, se întoarce în Minnesota. Acolo crede că îşi va găsi un nou bărbat. De fapt, noul ei bărbat e unul vechi...

    Regia: Jason Reitman
    20 0
    6.3
  • The Art of Getting By (2011)

    Prietenia

    George este un tânăr singuratic care a făcut totul până în anul de absolvire, mai puțin o zi reală de muncă. El se împrietenește cu Sally, o fată populară dar complicată, care recunoaște în el un spirit înrudit

    Regia: Gavin Wiesen
    10 0
    6.5
  • The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)

    Saga Amurg: Zori de zi - partea 1

    Povestea de dragoste dintre Bella și Edward intra pe un făgaș aproape normal. Cei doi par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniștită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări și pericole negândite.

    Regia: Bill Condon
    52 5
    4.9
  • Against the Current (2009)

    Împotriva curentului

    Paul și Jeff sunt prieteni vechi. Se cunosc încă din liceu, fiecare având vise separate: Paul să înoate de-a lungul râului Hudson, iar Jeff dorea să-l ajute să-și îndeplinescă visul nebunesc mergând pe lângă el într-o barcă. În urmă cu cinci ani,...

    Regia: Peter Callahan
    4 0
    6.1
  • Sweet Land (2005)

    Tărâmul făgăduinței

    Desi suntem in 1968, povestea incepuse candva in 1920, iar acum protagonista, o femeie de origine germana din Norvegia, ii povesteste nepotului despre acele cumplinte vremuri pe care le-a trait.

    Regia: Ali Selim
    3 0
    7.1
  • Stay (2005)

    Rămâi cu noi

    Sam se vede pierzându-si simtul realitãtii în timp ce viata sa devine un iad undeva între viatã si moarte. Cu ajutorul prietenei sale, Sam încearcã sã dezlege secretul terifiant din spatele cosmarului sãu înainte de a fi prea târziu.

    Regia: Marc Forster
    9 2
    6.7
  • The Family Stone (2005)

    Piatra familiei

    O distributie plină de actori de primă clasă în această comedie „cu un umor deosebit de fin” (Rolling Stone Magazine)! Severa si ultraconservatoarea directoare Meredith se aventurează în afara Manhattan-ului pentru a întâlni familia prietenului său

    Regia: Thomas Bezucha
    14 3
    6.3