Filmele și serialele cu Ellen Greene

  • Ellen Greene

    Ellen Greene

    73 de ani
    Data nașterii: 22.02.1951
    Locul nașterii: Brooklyn, New York, U.S.
  • Pushing Daisies (2007)

    Atingerea vieții

    Ned are abilitatea sa invie mortii. Insa aceasta capacitatea a lui nu este perfecta: cel inviat nu poate ramane asa decat un minut; daca sta mai mult de un minut, altcineva trebuie sa moara in locul lui; nu il mai poate atinge niciodata pe cel pe...

    Scenariul: Bryan Fuller
    3 1
    8.4
  • Love Object (2004)

    Regia: Robert Parigi
    0 1
    6.3
  • The Cooler (2003)

    Ghinionistul

    Bernie Lootz (William H. Macy) este un ghinionist. Orice atinge se strică. Oricum, ghinionul său este singurul lucru pe care se bazează pentru a-și face meseria. Bernie Lootz este cea mai mare piază-rea din oraș.

    Regia: Wayne Kramer
    9 0
    6.9
  • Killer: A Journal of Murder (1996)

    Jurnalul unui criminal

    Un gardian al închisorii Leavenworth are idealuri înalte. Încearcă să-l înțeleagă pe condamnatul violent. Rezultatul este o mărturie scrisă despre o crimă imposibil de prezis. O poveste adevărată.

    Regia: Tim Metcalfe
    0 0
    6.3
  • One Fine Day (1996)

    Ce zi minunată!

    Sunt doi oameni pe care intamplarea sau norocul ii pun fata in fata: ea, arhitecta, are un baietel, el, ziarist, are o fetita, de care trebuie sa se ocupe o saptamana, cat timp fosta sotie isi sarbatoreste noul mariaj.

    Regia: Michael Hoffman
    11 0
    6.5
  • Naked Gun 33 1/3: The Final Insult (1994)

    Un polițist cu explozie întârziată 33 și o treime: Insulta finală

    Dupa isteria provocata de The Naked Gun: From the Files of Police Squad! (1988) si Naked Gun: The Smell of Fear (1991), politistul Frank Drebin a crezut ca poate sta linistit la pensie, dar iata ca a fost convins sa mai indeplineasca o misiune.

    Regia: Peter Segal
    45 0
    6.5
  • Léon (1994)

    Léon: Profesionistul

    Leon - un killer înnăscut, invizibil, invincibil, analfabet, fără cont în bancă, își ingrijește planta și bea lapte. Leon este indestructibil, dar numai până când o fetiță de 12 ani, dă buzna în universul său.

    Regia: Luc Besson
    154 5
    8.5
  • Rock-A-Doodle (1991)

    Cocoșul cântăreț

    După ce i-a fost rănit orgoliul, Pinky - de profesie bucătar - pleacă la Las Vegas unde descoperă succesul imitându-l pe Elvis, într-un spectacol al unui club de noapte.

    Regia: Don Bluth, Gary Goldman, Dan Kuenster
    1 0
    6.0
  • Talk Radio (1989)

    Un moderator de talk show nepoliticos şi dispreţuitor devine copleşit de ura care s-a construit în jurul programului său, chiar înainte de a fi transmis la nivel naţional.

    Regia: Oliver Stone
    5 0
    7.2
  • Little Shop of Horrors (1986)

    Prăvălia groazei

    Legenda spune ca in timpul eclipselor totale de Luna se petrec tot felul de lucruri stranii. Un astfel de fenomen are loc undeva in America. Aparitia unei plante inofensive la prima vedere se dovedeste a fi o adevarata catastrofa!

    Regia: Frank Oz
    2 1
    7.1