Filmele și serialele cu Ellie Kemper

  • Ellie Kemper

    Ellie Kemper

    43 de ani
    Data nașterii: 02.05.1980
    Locul nașterii: Kansas City, Missouri, USA
  • Happiness for Beginners (2023)

    Fericirea pentru începători

    Helen și-a trăit întotdeauna viața cât mai departe de orice riscuri. Proaspăt divorțată și puțin pierdută, Helen își dă seama că are nevoie de un nou început și decide să participe la „aventura vieții ei”, un curs de supraviețuire în natură pe...

    Regia: Vicky Wight
    13 4
    6.1
  • Home Sweet Home Alone (2021)

    Singur acasă 6

    Regia: Dan Mazer
    44 4
    3.6
  • The Stand In (2020)

    Dublura

    O vedetă de cinema, Candy, condamnată pentru evaziune fiscală, o angajează pe ambițioasa ei dublură, Paula, să facă serviciu comunitar în locul ei. O relație co-dependentă ciudată se dezvoltă când Candy își dă seama că poate să o folosească pe...

    Regia: Jamie Babbit
    1 0
    4.7
  • The Secret Life of Pets 2 (2019)

    Singuri acasă 2

    "Singuri acasă 2" este continuarea imensului succes din 2016, și ne duce iar în lumea secretă a animăluțelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsați singuri acasă.

    Regia: Chris Renaud, Jonathan del Val
    88 9
    6.4
  • Smurfs: The Lost Village (2017)

    Ștrumpfii: Satul pierdut

    În această nouă reinterpretare a poveștii Ștrumfilor, o hartă misterioasă îi provoacă pe Smurfette, Brainy, Clumsy și Hefty să pornească într-o aventură prin Pădurea Fermecată. Cei patru vor face cea mai importantă descoperire din istoria ștrumfilor.

    Regia: Kelly Asbury
    64 9
    6.0
  • The Secret Life of Pets (2016)

    Singuri acasă

    Singuri acasă, o comedie despre ce fac animăluțele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală zi de zi.

    Regia: Chris Renaud
    44 2
    6.5
  • Unbreakable Kimmy Schmidt (2015)

    Indestructibila Kimmy Schmidt

    Închisă într-un buncăr de un lider de sectă pe când era adolescentă în Midwest, Kimmy este eliberată după 15 ani. Primul lucru pe care decide să îl facă este să se mute la New York.

    Scenariul: Tina Fey, Robert Carlock
    4 1
    7.6
  • Laggies (2014)

    Adolescență întârziată

    În plină criză a vârstei mijlocii, Megan (Keira Knightley) se panichează când iubitul ei o cere în căsătorie; așa că se ascunde în casa noii sale prietene, o adolescentă de 16 ani, Annika (Chloë Grace Moretz), care locuiește cu tatăl ei.

    Regia: Lynn Shelton
    3 0
    6.4
  • Sex Tape (2014)

    O noapte nebună

    Jay și Annie sunt căsătoriți de zece ani. Pentru a reaprinde flacăra, hotărăsc să se filmeze în timpul unei partide de sex, dar înregistrarea risca să devină publică, așa că vor petrece toată noaptea încercând să dea de urma filmării.

    Regia: Jake Kasdan
    17 3
    5.1
  • They Came Together (2014)

    Ei au venit împreună

    Film atipic, o comedie anti-corporatista, pelicula se vrea a fi o semi-parodie la You Got Mail, una dintre cele mai cunoscute povesti romantice din anii '90.

    Regia: David Wain
    6 0
    5.6
  • 21 Jump Street (2012)

    O adresă de pomină

    Schmidt (Jonah Hill) și Jenko (Channing Tatum) au devenit prieteni în timpul cursurilor de la Academia de Poliție. Deși nu sunt cei mai buni, ei au șansa să avanseze acum că sunt repartizați în unitatea sub acoperire a poliției din Jump Street.

    Regia: Phil Lord, Christopher Miller
    42 1
    7.2