Filmele și serialele cu Elliot Page

  • Elliot Page

    Elliot Page

    37 de ani
    Data nașterii: 21.02.1987
    Locul nașterii: Halifax, Nova Scotia, Canada
  • There's Something in the Water (2019)

    E ceva în apă

    Acest documentar ilustrează lupta comunităților minoritare din Noua Scoție împotriva autorităților și a efectelor letale cauzate de aruncarea deșeurilor industriale.

    Regia: Elliot Page, Ian Daniel
    0 0
    6.8
  • Tales of the City (2019)

    Cronici din San Francisco

    Mary Ann, o femeie de vârstă mijlocie, revine în San Francisco la prietenii excentrici pe care i-a lăsat în urmă. Bazat pe cărțile lui Armistead Maupin, cu Laura Linney.

    Scenariul: Lauren Morelli
    4 2
    7.4
  • Reuniți la moartea tatălui lor, mai mulți frați înstrăinați și dotați cu puteri extraordinare descoperă secrete șocante din familie, dar și o amenințare la adresa lumii.

    Scenariul: Jeremy Slater, Steve Blackman
    73 12
    7.9
  • The Cured (2018)

    Cei vindecați

    Zombi sunt vindecați, dar integrarea lor în societate nu este primită bine de toată lumea. Sunt tratați ca niște paria și trebuie să suporte consecințele actelor comise când erau morți-vii.

    Regia: David Freyne
    7 3
    5.6
  • Flatliners (2017)

    Linia morții

    Cinci studenţi la medicină se implică într-un experiment periculos: oprindu-şi inima pentru o scurtă perioadă de timp, fiecare dintre ei trăieşte o experienţă la limita morţii, care le arată ceea ce se poate întâmpla în lumea de dincolo.

    Regia: Niels Arden Oplev
    81 10
    5.2
  • Tallulah (2016)

    Regia: Siân Heder
    7 2
    6.7
  • Into the Forest (2016)

    În pădure

    După o prelungită pană de energie electrică, două surori învață să se descurce singure la locuința lor izolată dintr-o pădure deasă.

    Regia: Patricia Rozema
    5 0
    5.8
  • Freeheld (2016)

    Freeheld: Dragoste și justiție

    Locotenentul de poliție din New Jersey Laurel Hester (Julianne Moore) și partenera ei legală, Stacie Andree (Ellen Page), luptă împreună pentru ca dreptul de pensie al celei dintâi să-i fie recunoscut

    Regia: Peter Sollett
    5 0
    6.6
  • X-Men: Days of Future Past (2014)

    X-Men: Viitorul este trecut

    Eroii din trilogia originală X-Men se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de X-Men: First Class pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X.

    Regia: Bryan Singer
    117 1
    7.9
  • The East (2013)

    Organizația East

    Sarah e o agentă sub acoperire, care lucrează pentru o firmă privată al cărei scop este să protejeze interesele corporaţiilor împotriva extremiştilor ce vor să conserve cu orice preţ mediul înconjurător.

    Regia: Zal Batmanglij
    7 1
    6.8
  • To Rome with Love (2012)

    Din dragoste pentru Roma

    Comedie caleidoscopică ale cărei schimburi de replici au loc în Cetatea Eternă, unul dintre cele mai frumoase orașe ale lumii. Un arhitect american vine aici să-și retrăiască tinerețea.

    Regia: Woody Allen
    8 0
    6.3
  • Super (2010)

    După ce soția lui cade sub influența unui traficant de droguri, un tip obișnuit se transformă în Crimson Bolt, un super-erou cu cele mai bune intenții, deși el nu are aptitudini de erou.

    Regia: James Gunn
    2 2
    6.7
  • Inception (2010)

    Începutul

    Leonardo DiCaprio este Dom Cobb, un hoţ desăvârşit, un adevărat artist în domeniul revoluţionar al extracţiei, adică al furtului de informaţii preţioase din minţile celor care dorm.

    Regia: Christopher Nolan
    Oscar-uri: x 4
    148 8
    8.8
  • Peacock (2010)

    Doi

    John şi Emma Skillpa locuiesc dintodeauna în orăşelul Peacock din Nebraska. Când un tren deraiază în spatele curții lui John, toată lumea din liniștitul orășel este pe punctul de a afla cel mai obscur secret al lui John: dubla personalitate.

    Regia: Michael Lander
    1 1
    6.2
  • Whip It (2009)

    Dă-i bătaie!

    Bliss, o tânără frumuşică dintr-un orăşel texan visează la libertatea ce i-ar putea-o oferi un oraş mai mare. Mama lui Bliss visează că aceasta va câştiga în viitor nenumărate concursuri de frumuseţe, dar planurile eroinei sunt cu totul altele.

    Regia: Drew Barrymore
    4 0
    6.9