Filmele cu Emanuel Pârvu

  • Emanuel Pârvu

    Emanuel Pârvu

    45 de ani
    Data nașterii: 12.02.1979
    Locul nașterii: Bucharest, Romania
  • În timpul vizionării unui film, are loc un atac homofob violent, iar o jurnalistă curajoasă încearcă să facă dreptate comunității LGBTQ. Bazat pe fapte reale.

    Regia: Dan Chișu
    0 0
    7.3
  • La cea de-a 94 aniversare a lui Radu Maligan, familia și foștii colegi se întâlnesc la petrecerea bătrânului. Situația devine complicată atunci când jumătate dintre oaspeți încearcă să îl convingă pe batrân să se spovedească unui preot, în timp ce...

    Regia: Dan Chișu
    0 0
    6.8
  • Bacalaureat (2016)

    Romeo Aldea, un medic care trăiește într-un mic oraș montan din Transilvania, și-a crescut fiica Eliza cu ideea că, odată ajunși la vârsta de 18 ani, va pleca să studieze și să locuiască în străinătate. Planul său este aproape de succes. Eliza a...

    Regia: Cristian Mungiu
    0 0
    7.3
  • The Fixer (2016)

    Un jurnalist stagiar trebuie să pună în balanță etica și ambiția în încercarea de a obține un interviu cu o victimă a traficului de persoane, care este ferită de presă.

    Regia: Adrian Sitaru
    0 0
    6.6
  • Pumpkinhead: Ashes to Ashes (2006)

    Furia monstrului 3: Țărână și cenușă

    Dupa 20 de ani petrecuti in pragul iadului, Pumpkinhead se intoarce, in sfarsit, pentru a-si regla socotelile.

    Regia: Jake West
    2 0
    4.3
  • Second in Command (2006)

    Gardă de corp

    Un fost ofiter de marinã ajunge la noul loc de muncã într-o tarã din Europa de Est și se vede în mijlocul unei scene sângeroase: rebeli puternic înarmati l-au ucis pe ambasadorul Statelor Unite si amenintã sã distrugã recent stabilita democratie.

    Regia: Simon Fellows
    17 2
    4.9