Filmele și serialele cu Emilia Clarke

 • Emilia Clarke

  Emilia Clarke

  35 de ani
  Data nașterii: 23.10.1986
  Locul nașterii: London, England, UK
 • Above Suspicion (2018) urmărește povestea reală a unui agent FBI recent căsătorit, care a fost repartizat într-un oraș montan din Kentucky, unde începe o aventură periculoasă cu o informatoare.

  Regia: Phillip Noyce
  36 6
  5.7
 • Last Christmas (2019)

  O nouă poveste de Crăciun

  Kate e nefericită, iar toate par să i se tragă de la jobul pe care îl are: Elf într-un magazin de sezon. Tom intră în viața ei și totul pare prea frumos ca să fie adevărat. Dar, uneori trebuie să lași zăpada să se așeze unde vrea... și să crezi.

  Regia: Paul Feig
  71 4
  6.5
 • Solo: A Star Wars Story (2018)

  Solo: O Poveste Star Wars

  Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

  Regia: Ron Howard
  340 23
  6.9
 • Plasată într-un castel izolat din Toscana, Italia, în anii '50, această peliculă ne spune povestea Verenei, o asistentă tânără foarte ambițioasă, care este angajată cu scopul de a-l ajuta pe tânărul moștenitor al proprietății, ce suferise o traumă.

  Regia: Eric D. Howell
  52 6
  5.2
 • Me Before You (2016)

  Înainte să te cunosc

  Inspirat din best-seller-ul lui JoJo Moyes, filmul urmărește povestea lui Lou, o tânără dintr-un orășel cam lipsită de perspective, și a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident.

  Regia: Thea Sharrock
  76 1
  7.4
 • John Connor, liderul rezistenței oamenilor, îl trimite pe sergentul Kyle Reese înapoi în 1984 ca să o protejeze pe Sarah Connor și să se asigure că omenirea va avea un viitor pașnic. Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată

  Regia: Alan Taylor
  108 3
  6.3
 • Dom Hemingway (2013)

  După 12 ani petrecuţi în închisoare pentru tăinuirea adevărului, Dom Hemingway, un spărgător notoriu de seifuri se întoarce din nou pe străzile Londrei pentru a recupera ce i se cuvine

  Regia: Richard Shepard
  6 2
  6.2
 • Game of Thrones (2011)

  Urzeala tronurilor

  Din sudul machivelic și sălbaticele ținuturi din est până în nordul înghețat și anticul zid ce protejează regatul de întuneric, două puternice familii sunt prinse într-un joc mortal, al cărui scop e controlul asupra celor Șapte Regate din Westeros.

  Scenariul: David Benioff, D. B. Weiss
  1696 62
  9.2