Filmele și serialele cu Emilia Clarke

  • Emilia Clarke

    Emilia Clarke

    37 de ani
    Data nașterii: 23.10.1986
    Locul nașterii: London, England, UK
  • Scenariul: Kyle Bradstreet
    129 10
    5.9
  • The Amazing Maurice (2022)

    Năstrușnicul motan Maurice

    Motanul isteț Maurice pune la punct o escrocherie prin care să câștige bani, când întâlnește un grup de șobolani vorbitori.

    Regia: Toby Genkel, Florian Westermann
    33 4
    6.2
  • Above Suspicion (2018) urmărește povestea reală a unui agent FBI recent căsătorit, care a fost repartizat într-un oraș montan din Kentucky, unde începe o aventură periculoasă cu o informatoare.

    Regia: Phillip Noyce
    39 6
    5.7
  • Last Christmas (2019)

    O nouă poveste de Crăciun

    Kate e nefericită, iar toate par să i se tragă de la jobul pe care îl are: Elf într-un magazin de sezon. Tom intră în viața ei și totul pare prea frumos ca să fie adevărat. Dar, uneori trebuie să lași zăpada să se așeze unde vrea... și să crezi.

    Regia: Paul Feig
    77 4
    6.5
  • Solo: A Star Wars Story (2018)

    Solo: O Poveste Star Wars

    Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

    Regia: Ron Howard
    365 23
    6.9
  • Voice from the Stone (2017)

    Vocea din perete

    Plasată într-un castel izolat din Toscana, Italia, în anii '50, această peliculă ne spune povestea Verenei, o asistentă tânără foarte ambițioasă, care este angajată cu scopul de a-l ajuta pe tânărul moștenitor al proprietății, ce suferise o traumă.

    Regia: Eric D. Howell
    52 6
    5.2
  • Me Before You (2016)

    Înainte să te cunosc

    Inspirat din best-seller-ul lui JoJo Moyes, filmul urmărește povestea lui Lou, o tânără dintr-un orășel cam lipsită de perspective, și a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident.

    Regia: Thea Sharrock
    82 1
    7.4
  • John Connor, liderul rezistenței oamenilor, îl trimite pe sergentul Kyle Reese înapoi în 1984 ca să o protejeze pe Sarah Connor și să se asigure că omenirea va avea un viitor pașnic. Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată

    Regia: Alan Taylor
    133 3
    6.3
  • Dom Hemingway (2013)

    După 12 ani petrecuţi în închisoare pentru tăinuirea adevărului, Dom Hemingway, un spărgător notoriu de seifuri se întoarce din nou pe străzile Londrei pentru a recupera ce i se cuvine

    Regia: Richard Shepard
    7 3
    6.1
  • Game of Thrones (2011)

    Urzeala tronurilor

    Din sudul machivelic și sălbaticele ținuturi din est până în nordul înghețat și anticul zid ce protejează regatul de întuneric, două puternice familii sunt prinse într-un joc mortal, al cărui scop e controlul asupra celor Șapte Regate din Westeros.

    Scenariul: David Benioff, D.B. Weiss
    1784 63
    9.2