Filmele și serialele cu Emily Blunt

  • Emily Blunt

    Emily Blunt

    41 de ani
    Data nașterii: 23.02.1983
    Locul nașterii: Wandsworth, London, England, UK
  • Pain Hustlers (2023)

    Dealeri de durere

    O mamă singură și săracă întrevede o oportunitate în industria farmaceutică, însă până unde va merge pentru a asigura reușita unui nou și redutabil calmant?

    Regia: David Yates
    43 0
    6.5
  • Oppenheimer (2023)

    Povestea fizicianului J. Robert Oppenheimer și a rolului pe care l-a avut în dezvoltarea bombei atomice.

    Regia: Christopher Nolan
    Oscar-uri: x 7
    234 35
    8.3
  • The English (2022)

    Englezii

    Scenariul: Hugo Blick
    37 3
    7.8
  • Jungle Cruise (2021)

    Croazieră în junglă

    Frank, care conduce o mică ambarcațiuni, pleacă împreună cu Lily și fratele ei în căutarea Arborelui Vieții, despre care se crede că deține puteri vindecătoare. Cei trei au de înfruntat animale sălbatice, dar și o expediție germană concurentă.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    290 18
    6.6
  • A Quiet Place Part II (2020)

    Fără zgomot

    După evenimentele nefericite de acasă, cei rămași din familia Abbot trebuie să înfrunte acum terorile din lumea exterioară în timp ce-și continuă lupta pentru supraviețuire având grijă să nu scoată niciun zgomot.

    Regia: John Krasinski
    175 18
    7.2
  • Fermiera încăpățânată Rosemary Muldoon e setată să-și cucerească vecinul, pe Anthony Reilly. Problema e că Anthony pare să fi moștenit un blestem de familie și nu-și observă admiratoarea superbă. Afectat de planurile tatălui său, Tony Reilly, de a...

    Regia: John Patrick Shanley
    22 6
    5.7
  • Mary Poppins Returns (2018)

    Mary Poppins revine

    Jane și Michael Banks sunt acum adulți, iar Michael are și el trei copii. O tragedie de familie îi face să apeleze la ajutorul Dădacei, iar aceasta încearcă să readucă, precum odinioară, bucuria în sufletele membrilor familiei Banks.

    Regia: Rob Marshall
    67 15
    6.7
  • Când simpaticii pitici de grădină, Gnomeo și Julieta, ajung pentru prima dată la Londra, prima lor grijă e să-și pregătească noua lor grădină pentru sosirea primăverii. Dar vor afla foarte rapid că cineva răpește pitici de peste tot din Londra.

    Regia: John Stevenson
    19 3
    5.2
  • A Quiet Place (2018)

    Fără zgomot!

    O familie cu doi copii duce o existență izolată, în liniște deplină, de teama că o amenințare nevăzută care atacă la cel mai mic sunet îi va nimici.

    Regia: John Krasinski
    272 43
    7.5
  • Animal Crackers (2017)

    Salvați de Crănțănei

    O aventură cu adevărat magică! O familie trebuie să folosească o cutie magică de biscuiți cu animale ca să împiedice preluarea unui circ de către unchiul diabolic Horatio P. Huntington.

    Regia: Tony Bancroft, Scott Christian Sava, Jaime Maestro
    18 2
    5.8
  • The Girl on the Train (2016)

    Fata din tren

    Fata din tren spune povestea unei tinere care urmărește în fiecare dimineață, luând același tren, un cuplu tânăr și aparent perfect ce locuiește într-o casă de lângă calea ferată. Într-o zi vede însă ceva ce o șochează...

    Regia: Tate Taylor
    57 14
    6.5
  • The Huntsman: Winter's War (2016)

    Războinicul vânător și Crăiasa zăpezii

    Lumea fantastică din Războinicul Vânător se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, și ale maleficei regine Ravenna.

    Regia: Cedric Nicolas-Troyan
    73 5
    6.1
  • Sicario (2015)

    Sicario: Asasinul

    În limba spaniolă, Sicario înseamnă asasin. În zona de frontieră fără legi care se întinde între SUA și Mexic, o agentă FBI idealistă e înscrisă de un oficial guvernamental într-un grup operativ destinat luptei tot mai mari împotriva drogurilor

    Regia: Denis Villeneuve
    163 7
    7.7
  • Into the Woods (2014)

    În inima pădurii

    Personaje din Scufița Roșie, Rapunzel, Cenușăreasa și Jack și vrejul de fasole interacționează inedit într-o poveste despre un băcan și soția lui, care vor să-și întemeieze o familie, dar sunt blestemați de o necruțătoare vrăjitoare.

    Regia: Rob Marshall
    23 4
    5.9
  • Edge of Tomorrow (2014)

    Prizonier în timp

    Într-un viitor nu foarte îndepărtat Pământul e atacat de Mimics, o distrugătoare rasă extraterestră. Cu orașe distruse și milioane de victime umane, armatele din toate țările își unesc eforturile într-o ultimă defensivă.

    Regia: Doug Liman
    165 2
    7.9