Filmele și serialele cu Emily Blunt

 • Emily Blunt

  Emily Blunt

  40 de ani
  Data nașterii: 23.02.1983
  Locul nașterii: Wandsworth, London, England, UK
 • The English (2022)

  Englezii

  Scenariul: Hugo Blick
  33 3
  7.8
 • Jungle Cruise (2021)

  Croazieră în junglă

  Frank, care conduce o mică ambarcațiuni, pleacă împreună cu Lily și fratele ei în căutarea Arborelui Vieții, despre care se crede că deține puteri vindecătoare. Cei trei au de înfruntat animale sălbatice, dar și o expediție germană concurentă.

  Regia: Jaume Collet-Serra
  281 18
  6.6
 • A Quiet Place Part II (2020)

  Fără zgomot

  După evenimentele nefericite de acasă, cei rămași din familia Abbot trebuie să înfrunte acum terorile din lumea exterioară în timp ce-și continuă lupta pentru supraviețuire având grijă să nu scoată niciun zgomot.

  Regia: John Krasinski
  163 17
  7.2
 • Fermiera încăpățânată Rosemary Muldoon e setată să-și cucerească vecinul, pe Anthony Reilly. Problema e că Anthony pare să fi moștenit un blestem de familie și nu-și observă admiratoarea superbă. Afectat de planurile tatălui său, Tony Reilly, de a...

  Regia: John Patrick Shanley
  20 6
  5.7
 • Mary Poppins Returns (2018)

  Mary Poppins revine

  Jane și Michael Banks sunt acum adulți, iar Michael are și el trei copii. O tragedie de familie îi face să apeleze la ajutorul Dădacei, iar aceasta încearcă să readucă, precum odinioară, bucuria în sufletele membrilor familiei Banks.

  Regia: Rob Marshall
  67 15
  6.7
 • Când simpaticii pitici de grădină, Gnomeo și Julieta, ajung pentru prima dată la Londra, prima lor grijă e să-și pregătească noua lor grădină pentru sosirea primăverii. Dar vor afla foarte rapid că cineva răpește pitici de peste tot din Londra.

  Regia: John Stevenson
  19 3
  5.2
 • A Quiet Place (2018)

  Fără zgomot!

  O familie cu doi copii duce o existență izolată, în liniște deplină, de teama că o amenințare nevăzută care atacă la cel mai mic sunet îi va nimici.

  Regia: John Krasinski
  262 42
  7.5
 • Animal Crackers (2017)

  Salvați de Crănțănei

  O aventură cu adevărat magică! O familie trebuie să folosească o cutie magică de biscuiți cu animale ca să împiedice preluarea unui circ de către unchiul diabolic Horatio P. Huntington.

  Regia: Tony Bancroft, Scott Christian Sava, Jaime Maestro
  18 2
  5.8
 • The Girl on the Train (2016)

  Fata din tren

  Fata din tren spune povestea unei tinere care urmărește în fiecare dimineață, luând același tren, un cuplu tânăr și aparent perfect ce locuiește într-o casă de lângă calea ferată. Într-o zi vede însă ceva ce o șochează...

  Regia: Tate Taylor
  53 13
  6.5
 • The Huntsman: Winter's War (2016)

  Războinicul vânător și Crăiasa zăpezii

  Lumea fantastică din Războinicul Vânător se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, și ale maleficei regine Ravenna.

  Regia: Cedric Nicolas-Troyan
  72 5
  6.1
 • Sicario (2015)

  Sicario: Asasinul

  În limba spaniolă, Sicario înseamnă asasin. În zona de frontieră fără legi care se întinde între SUA și Mexic, o agentă FBI idealistă e înscrisă de un oficial guvernamental într-un grup operativ destinat luptei tot mai mari împotriva drogurilor

  Regia: Denis Villeneuve
  153 7
  7.6
 • Into the Woods (2014)

  În inima pădurii

  Personaje din Scufița Roșie, Rapunzel, Cenușăreasa și Jack și vrejul de fasole interacționează inedit într-o poveste despre un băcan și soția lui, care vor să-și întemeieze o familie, dar sunt blestemați de o necruțătoare vrăjitoare.

  Regia: Rob Marshall
  23 4
  5.9
 • Edge of Tomorrow (2014)

  Prizonier în timp

  Într-un viitor nu foarte îndepărtat Pământul e atacat de Mimics, o distrugătoare rasă extraterestră. Cu orașe distruse și milioane de victime umane, armatele din toate țările își unesc eforturile într-o ultimă defensivă.

  Regia: Doug Liman
  154 2
  7.9
 • Arthur Newman (2012)

  Lumea lui Arthur Newman

  Wallace Avery s-a săturat de viața lui. Divorțat, cu un fiu cu care nu mai păstrează legătura, nemulțumit de viața lui amoroasă, decide pur și simplu, să renunțe la viața lui, cumpărându-și o nouă identitate, ca Arthur Newman.

  Regia: Dante Ariola
  4 1
  5.6
 • Looper (2012)

  Asasin în viitor

  Călătoria în timp oferă mafiei viitorului un mijloc de a scăpa de inamicii nedoriți: legați fedeleș, aceștia sunt trimiși în trecut, unde primesc un glonte în cap. Victima dispare, iar în trecut cadavrul ei nu există din punct de vedere legal.

  Regia: Rian Johnson
  54 3
  7.4