Filmele și serialele cu Emily Browning

  • Emily Browning

    Emily Browning

    35 de ani
    Data nașterii: 07.12.1988
    Locul nașterii: Melbourne, Victoria, Australia
  • Class of '07 (2023)

    Scenariul: Kacie Anning
    1 1
    7.3
  • Monica (2022)

    Regia: Andrea Pallaoro
    4 0
    6.3
  • American Gods (2017)

    Zei Americani

    Cu puțin timp înainte de a fi eliberat din închisoare, Shadow află că mult-iubita sa soție a murit într-un accident de mașină. Este doar prima dintr-o serie de lovituri pe are le primește de la soartă taciturnul, dar puternicul bărbat.

    Scenariul: Bryan Fuller, Michael Green
    313 30
    7.6
  • Kill the King (2016)

    În vara anului 1974, un tânăr și prietena lui fug dintr-un spital de nebuni și se duc la Los Angeles pentru a-și îndeplini visul de a-l ucide pe Elvis Presley.

    Regia: Eddie O'Keefe
    0 1
    5.1
  • Legend (2015)

    Gangsteri de legendă

    Gangsterii Ronald şi Reginald Kray, gemeni identici, terorizează Londra în perioada anilor 1950 şi 1960.

    Regia: Brian Helgeland
    51 3
    6.9
  • Pompeii (2014)

    În vara anului 79, sclavul Milo (Kit Harrington) are planuri mari: vrea să-și cumpere libertatea și apoi s-o ceară de soție pe Cassia (Emily Browning), frumoasa fiică a stăpânului său. Dar are loc cumplita erupție a vulcanului Vezuviu.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    52 0
    5.5
  • Magic Magic (2013)

    Coșmarul

    Dacă Alicia ar putea aţipi măcar un pic, ar fi bine. Dar pe măsură ce ea şi verişoara ei Sarah colindă prin satele din Chile împreună cu iubitul lui Sarah, sora lui şi bizarul lor prieten Brink, diferenţa dintre vis și realitate e tot mai neclară.

    Regia: Sebastián Silva
    1 2
    5.0
  • Summer in February este o ecranizare a unei povești adevărate de dragoste, libertate și scandal care se concentrează asupra unui grup de artiști boemi ai secolului al XX-lea numit Grupul Lamorna.

    Regia: Christopher Menaul
    1 1
    5.6
  • Plush (2013)

    Străduindu-se să treacă peste moartea fratelui ei, care-i era și colaborator, tânăra rockeriță Hayley trebuie acum nu doar să continue să compună, ci și să jongleze cât mai delicat cu... un soț cam gelos, doi copii, și un misterios chitarist care,...

    Regia: Catherine Hardwicke
    0 1
    5.2
  • Sleeping Beauty (2011)

    Frumoasa adormită

    Vei adormi şi apoi te vei trezi. Va fi ca şi cum acele ore nici n-ar fi existat. Bântuită de moarte şi cu un trecut plin de nesăbuinţe în urmă, Lucy este studentă. Se angajează ca Frumoasa adormită. În Iatacul Frumoasei Adormite, bărbaţi în vârstă...

    Regia: Julia Leigh
    11 4
    5.3
  • Sucker Punch (2011)

    Evadare din realitate

    O incursiune în mintea unei tinere a cărei imaginație o ajută să evadeze din realitatea sumbră în care trăiește. Numai așa, fără constrângeri de timp și loc, se simte liberă să pornească în aventuri care șterg limita dintre real și fantezie.

    Regia: Zack Snyder
    40 8
    6.0
  • The Uninvited (2009)

    Intrușii

    Anna Ivers revine acasă la sora ei Alex după ce a stat o perioadă la sanatoriu. Recuperarea ei este pusă în pericol de malefica lor mamă vitregă. Disperarea fetei se transformă rapid în oroare când începe să fie vizitată de spiritul mamei lor.

    Regia: Charles Guard, Thomas Guard
    14 1
    6.3
  • A Series of Unfortunate Events (2004)

    Seria de evenimente nefericite ale lui Lemony Snicket

    Violet, Klaus si Sunny sunt trei copii inteligenti care primesc vestea ca parintii lor au murit. Mr. Poe incearca sa le gaseasca un tutore printre rude si ajung sa locuiasca cu maleficul Conte Olaf, care nu vrea decat sa le fure averea.

    Regia: Brad Silberling
    Oscar-uri:
    23 5
    6.8
  • Ned Kelly (2003)

    Persecutat de poliţie şi hăituit, Ned Kelly a fost omul pe al cărui cap s-a pus cea mai mare recompensă din lume. Obligat să se ascundă în timp ce familia şi prietenii erau întemniţaţi pe nedrept, Ned şi banda lui devin în scurt timp o legendă vie.

    Regia: Gregor Jordan
    19 4
    6.4
  • Ghost Ship (2002)

    Vaporul fantomă

    Un echipaj de mercenari pleaca in cautarea unui vas abandonat. Ceea ce descopera insa, in largul marii Bering depaseste cu mult imaginatia echipajului: un vas abandonat din anul 1963. Aici descopera o comoara cu un secret ucigator.

    Regia: Steve Beck
    31 2
    5.6