Filmele și serialele cu Emily Meade

  • Emily Meade

    Emily Meade

    35 de ani
    Data nașterii: 10.01.1989
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • The Deuce (2017)

    Cu James Franco și Maggie Gyllenhaal în rolurile principale, serialul dramă HBO explorează lumea anilor ’70 din New York, când au avut loc niște momente revoluționare pentru ce urma să devină industria sexuală americană.

    Scenariul: David Simon, George Pelecanos
    153 7
    8.1
  • Nerve (2016)

    Nerve: Adevăr sau provocare

    Frumoasa liceană Vee descoperă și prinde gustul unui joc online de adevăr și provocare. Problemele apar atunci când tânăra realizează că fiecare mișcare îi este dictată de o comunitate anonimă de "privitori".

    Regia: Ariel Schulman, Henry Joost
    39 4
    6.5
  • Money Monster (2016)

    Mașina de bani

    Filmul spune povestea unei personalități TV și guru al investițiilor de pe Wall Street, Lee Gates (Clooney).Însă când unul din fanii săi ajunge să piardă toți banii familiei din cauza unui pont greșit al lui Lee, lucrurile iau o întorsătură dramatică

    Regia: Jodie Foster
    19 2
    6.5
  • Gimme Shelter (2013)

    Gimme Shelter este povestea unei adolescente (Vanessa Hudgens) rămasă gravidă, care este alungată de acasă de mama ei. Ea încearcă să îl găsească pe tatăl ei biologic (Brendan Fraser) pentru a-i cere ajutorul.

    Regia: Ron Krauss
    2 1
    6.4
  • Thanks for Sharing (2012)

    Tentații (i)rezistibile

    Un consultant pe probleme de ecologie cu spirit ascuțit de competiție, un tată de familie cu o carieră de succes, dar cu probleme în viața de zi cu zi și un medic de urgențe care și-a pierdut complet controlul se luptă cu dependența de sex.

    Regia: Stuart Blumberg
    6 3
    6.4
  • Evaziv cu privire la iubire, onestitate și propria maturizare, un tânăr actor de stand-up comedy duce o luptă amuzantă dar febrilă cu problema somnambulismului

    Regia: Mike Birbiglia, Seth Barrish
    5 1
    6.7
  • Trespass (2011)

    Ostatici

    Soţii Miller sunt proprietarii unei vile situate într-un cartier select al oraşului şi au seiful din interiorul locuinţei plin cu bani, motiv pentru care au investit în sisteme moderne de securitate. Dar, sunt ei cu adevărat în siguranţă?

    Regia: Joel Schumacher
    17 1
    5.3
  • Burning Palms (2010)

    Povești arzătoare

    O poveste subversivă care prezintă cinci întâmplări petrecute în Los Angeles, unde niciun tabu nu rămâne neexplorat și fiecare personaj se îndreaptă spre un destin întunecat și adesea comic

    Regia: Christopher Landon
    0 0
    5.3
  • My Soul to Take (2010)

    Ia sufletul meu 3D

    Într-un oraș liniștit din Riverton există o legendă a unui criminal în serie care a jurat să se întoarcă să ucidă șapte copii care s-au născut în noaptea când el a murit.

    Regia: Wes Craven
    3 0
    4.7
  • Twelve (2010)

    Doisprezece

    Un tânăr dealer de droguri priveşte neputincios cum viaţa lui care, de altfel, funcţiona ca unsă este distrusă de un eveniment tragic. Dupa ce vărul lui este ucis, prietenul lui cel mai bun este acuzat şi arestat pentru crimă

    Regia: Joel Schumacher
    4 0
    5.6