Filmele cu Emma Samms

  • Emma Samms

    Emma Samms

    63 de ani
    Data nașterii: 28.08.1960
    Locul nașterii: London, England, UK
  • Vendetta (2013)

    Regia: Stephen Reynolds
    6 1
    5.8
  • Supernova (2005)

    Un astrofizician face o descoperire teribila: Soarele urmeaza sa explodeze, punand astfel capat civilizatiei umane. Un grup de oameni de stiinta pornesc intr-o cursa contracronometru pentru a impiedica dezastrul.

    Regia: John Harrison
    2 0
    3.7
  • The Marksman (2005)

    Trăgător de elită

    Filmul THE MARKSMAN este un thriller exploziv in care nimic nu este ceea ce pare. Rusia este la un pas de a fi eliminata pe cale nucleara. Exista un singur om care o poate salva: Tragatorul de elita (Snipes).

    Regia: Marcus Adams
    10 0
    4.1
  • Harlequin: Treacherous Beauties (1994)

    Frumusețe înșelătoare

    Anne Marie Kerr, fotografa de profesie, primeste o veste cutremuratoare: fratele ei fusese impuscat mortal la ferma de cai la care lucra. Fiind convinsa ca totul fusese musamalizat si ca adevaratul vinovat era liber, Anne pleaca, sub o identitate...

    Regia: Charles Jarrott
    0 1
    5.8
  • Delirious (1991)

    Râsete în delir

    Jack Gable este scenaristul unui serial american, indragostit fara speranta de una dintre actritele principale. Desi cineva incearca sa-i deschida ochii in privinta acesteia, Jack nu poate sa creada ca ea nu este perfecta cum si-o imagineaza el.

    Regia: Tom Mankiewicz
    7 0
    5.8
  • Murder in Three Acts (1986)

    Crimă în trei acte

    Asistentul lui Hercule Poirot, Hastings, se decide sa-l scoata din biroul sau prafuit in care isi scrie memoriile si sa-l invite la o petrecere, la care majoritatea invitatilor sunt pritenii lui. Lumea este foarte colorata, un actor, o scriitoare,...

    Regia: Gary Nelson
    8 0
    6.2