Filmele și serialele cu Emmy Rossum

  • Emmy Rossum

    Emmy Rossum

    37 de ani
    Data nașterii: 12.09.1986
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Scenariul: Akiva Goldsman, Todd Graff
    23 0
    7.7
  • Before I Disappear (2014)

    Înainte să dispar

    Regia: Shawn Christensen
    3 1
    7.2
  • Comet (2014)

    Cometa

    "Comet" prezintă relația lui Dell și a lui Kimberly pe parcursul a șase ani. Povestea este ilustrată asemenea unui puzzle ale cărui piese se tot rearanjează, momentele din aceasta nefiind așezate într-o ordine tocmai cronologică.

    Regia: Sam Esmail
    4 3
    6.7
  • You're Not You (2014)

    Nu ești tu

    Kate, o pianistă desăvârșită, este diagnosticată cu o boală incurabilă și o angajează pe Bec să aibă grijă de ea. Cele două formează o legătură puternică și fiecare va fi inspirată de cealaltă să-și trăiască viața la intensitate maximă.

    Regia: George C. Wolfe
    9 2
    7.3
  • Beautiful Creatures (2013)

    Cronicile Casterilor: A 16-a lună

    Ethan, un licean, detestă că locuieşte în Gatlin, un orăşel unde nu se întâmplă niciodată nimic. Visurile băiatului sunt bântuite de imaginea unei fete frumoase pe care nu a întâlnit-o. Viaţa lui se va schimba când Lena, de 16 ani, ajunge în oraş.

    Regia: Richard LaGravenese
    22 0
    6.1
  • Shameless (2011)

    Fără rușine

    Remake al variantei britanice, Shameless spune povestea disfuncţionalei familii Gallagher. Tatăl e un beţiv, mama şi-a luat tălpăşiţa acum mult timp, iar Fiona, fata cea mare, încearcă să aibă grijă de familie. Fiul cel mare, Phillip (Lip), îşi...

    Scenariul: John Wells, Paul Abbott
    393 18
    8.5
  • Dare (2009)

    Regia: Adam Salky
    6 1
    5.8
  • Dragonball Evolution (2009)

    Bilele dragonului: Evoluția

    Goku, un licean, află că e singura șansa a omenirii împotriva unui demon distrugător, Piccolo. Goku vrea să îndeplinească dorința bunicului său Gohan, aceea de a-l găsi pe Maestrul Roshi pentru a aduna cele 7 globuri ale dragonului.

    Regia: James Wong
    8 0
    2.5
  • Poseidon (2006)

    Aflati pe un vas de croaziera lovit de un val urias care il rastoarna, câteva sute de supraviețuitori se înghesuie în încă intacta sală de bal, care acum se află deasupra liniei de plutire. Ei trebuie să stea împreună și să aștepte să vină ajutoare.

    Regia: Wolfgang Petersen
    27 1
    5.7
  • The Phantom of the Opera (2004)

    Fantoma de la operă

    Vocea lui o cheama, sustinandu-i talentul extraordinar din ungherele intunecoase ale Operei, unde corista inocenta Christine Daae (EMMY ROSSUM) si-a gasit un camin. Numai profesoara de balet, Madame Giry (MIRANDA RICHARDSON), stie ca misteriosul...

    Regia: Joel Schumacher
    20 1
    7.2
  • The Day After Tomorrow (2004)

    Unde vei fi poimâine?

    Când se desprinde o bucată din calota de gheata a Antarcticii, urmeaza o serie de fenomene meteorologice alarmante: peste Tokyo se abate grindina de marimea unui grapefruit, in Hawaii uragane nemaivazute, iar Los Angeles-ul este biciuit de tornade.

    Regia: Roland Emmerich
    92 1
    6.5
  • Mystic River (2003)

    Misterele fluviului

    Prieteni din copilărie, Jimmy, Sean și Dave se întâlnesc cu o ocazie tristă: moartea fiicei celei mari a lui Jimmy, Katie. Munca de polițist a lui Sean asupra cazului este însă îngreunată de Jimmy, care caută răzbunarea

    Regia: Clint Eastwood
    Oscar-uri:
    50 3
    7.9
  • Passionada (2002)

    Trucurile pasiunii

    Protagonistii acestei povesti sunt Charles, un impatimit al jocurilor de carti, care ascunde multe secrete si le acopera cu minciuni si Celia, o vaduva care si-a petrecut ultimii ani de zile jelindu-si sotul disparut. O nouă șansă la iubire apare.

    Regia: Dan Ireland
    1 0
    6.1
  • The Audrey Hepburn Story (2000)

    Povestea lui Audrey Hepburn

    Această producție realizată pentru televiziune prezintă viața unei actrițe celebre la Hollywood, Audrey Hepburn, încă din copilărie, în perioada când era o balerină de succes, trecând cu dificultate peste divorțul părinților ei și peste ocupația...

    Regia: Steven Robman
    2 0
    5.9
  • Genius (1999)

    Geniul

    Regia: Rod Daniel
    0 0
    6.0