Filmele și serialele cu Eric Christian Olsen

 • Eric Christian Olsen

  Eric Christian Olsen

  45 de ani
  Data nașterii: 31.05.1977
  Locul nașterii: Eugene, Oregon, USA
 • Sun Dogs (2017)

  Regia: Jennifer Morrison
  10 1
  6.3
 • Battle of the Sexes (2017)

  Bătălia sexelor

  La începutul revoluţiei sexuale, meciul de tenis dintre campioana Billie Jean King şi fostul campion Bobby Riggs a fost supranumit "Bătălia sexelor" şi a devenit cel mai urmărit program sportiv, atingând 90 de milioane de telespectatori.

  Regia: Jonathan Dayton, Valerie Faris
  56 5
  6.7
 • Regia: Adam Nee, Aaron Nee
  1 1
  6.0
 • Celeste & Jesse Forever (2012)

  Celeste și Jesse pentru totdeauna

  Trecând prin schimbările turbulente din viața și din sufletul lor, Celeste și Jesse învață că, dacă iubești cu adevărat pe cineva, trebuie să știi să renunți.

  Regia: Lee Toland Krieger
  5 2
  6.6
 • The Thing (2011)

  Creatura

  Noua versiune va prezenta povestea unei expediții și descoperirea unui extraterestru captiv în ghețurile din nordul Scandinaviei. Acesta începe să atace oamenii care devin cuprinși de paranoia

  Regia: Matthijs van Heijningen Jr.
  33 1
  6.2
 • The Back-up Plan (2010)

  Plan de rezervă

  După ani de zile de întâlniri eșuate, Zoe (Jennifer Lopez) decide că nu mai are rost să-l aștepte pe "the one" și dă fuga la doctor pentru o inseminare artificială. Dar cu destinul nu-i de glumit, așa că tânăra dă chiar după peste Stan, un tip...

  Regia: Alan Poul
  22 0
  5.3
 • The Six Wives of Henry Lefay (2009)

  Cele șase soții ale lui Henry Lefay

  O fiică îndoliată încearcă să aranjeze înmormântarea tatălui său în timp ce trebuie să facă faţă celor şase foste soţii pe care acesta le-a lăsta în urmă.  

  Regia: Howard Michael Gould
  4 2
  5.1
 • NCIS: Los Angeles (2009)

  NCIS: Los Angeles - Anchetă militară

  Biroul de Proiecte Speciale este o divizie clandestina a NCIS si are sediul in Los Angeles, California. Agentii sai au misiunea de a captura criminali care pun in pericol siguranta nationala

  Scenariul: Shane Brennan
  612 4
  6.8
 • Fired Up! (2009)

  Doi băieți și multe fete

  Shawn şi Nick sunt cei mai populari jucători de fotbal din echipa liceului. Deși începutul campionatului de fotbal e aproape, băieţii fac tot posibilul să se infiltreze în tabăra majoretelor, în loc să meargă cu ceilalţi membri ai echipei.

  Regia: Will Gluck
  8 1
  6.1
 • Sunshine Cleaning (2008)

  Sunshine: Afacere de familie

  Amy și Emily interpretează două surori disperate să evadeze din insuportabila rutină a vieții lor de zi cu zi. Soluția lor? Înființarea unei firme cu o activitate sângeroasă: curățarea rămășițelor umane de la locul crimelor și al sinuciderilor

  Regia: Christine Jeffs
  6 0
  6.8
 • License to Wed (2007)

  Permis de căsătorie

  Sadie a visat dintodeuna sa se marite in stil traditional. Problema e ca biserica St. Augustine n-are decat o zi libera in urmatorii doi ani in care nunta ar putea avea loc.

  Regia: Ken Kwapis
  10 1
  5.2
 • The Last Kiss (2006)

  Ultimul sărut

  Michael si Jenna sunt impreuna de trei ani si isi doresc sa se casatoreasca. Cu toate acestea Michel este luat prin surprindere in momentul in care Jenna il anunta ca este insarcinata. Lucrurile se complica atunci cand Michael o intalneste pe Kim.

  Regia: Tony Goldwyn
  2 1
  6.4
 • Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (2003)

  Tăntălăul și Gogomanul: Când Harry l-a cunoscut pe Lloyd

  Filmul ne intoarce in timp, la vremea cand "Tantalaul" si "Gogomanul" s-au intalnit prima oara, in liceu. De data aceasta insa fara Carrey si fara Daniels, dar cu siguranta cu o multime de situatii care de care mai stupide.

  Regia: Troy Miller
  1 0
  3.4
 • Tru Calling (2003)

  Chemarea lui Tru

  Tru Davies este o tanara absolventa de colegiu, isteata si sexy, care ajunge sa lucreze in tura de noapte la Morga din New York. Intr-o noapte, Tru are impresia ca aude victima unei crime, cerandu-i ajutor. In dimineata urmatoare, Tru se trezeste...

  Scenariul: Jon Harmon Feldman
  4 0
  7.4
 • The Hot Chick (2002)

  Tipa fierbinte

  Rob Schneider a fost Gigolo. În ziua neagră de 13 decembrie, un blestem cade pe capul lui si îl transformă în ceea ce nu si-a închipuit niciodată, într-o FEMEIE.

  Regia: Tom Brady
  20 0
  5.5