Filmele cu Eric Young

  • Eric Young

    Eric Young

  • Betrayal (2013)

    Regia: Jack Topalian
    0 0
    3.7
  • The Transporter (2002)

    Transportorul

    Slujba lui Frank este sa livreze diverse colete fara a pune intrebari. Este angajat de diferiti tipi "dubiosi" care il platesc, iar el livreaza marfa. Fara intrebari. Fara complicatii. Dar ce se intampla cand incalci regulile?

    Regia: Corey Yuen, Louis Leterrier
    90 2
    6.8
  • Kiss of the Dragon (2001)

    Sărutul dragonului

    Un agent secret din Hong-Kong soseste la Paris. El are misiunea de a urmari un înalt demnitar chinez, suspectat de coruptie si de a-l prinde în flagrant delict. Însă demnitarul este ucis, iar responsabilitatea crimei cade asupra eroului nostru.

    Regia: Chris Nahon
    57 1
    6.6
  • The Corruptor (1999)

    Corupție în cartierul chinezesc

    Nick Chen (Yun-Fat) este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai eficienţi ofiţeri de poliţie din New York şi totodată primul chinez imigrant în acţiune oficială. Sarcina lui este să vegheze asupra liniştii şi ordinii în periculosul Chinatown.

    Regia: James Foley
    27 0
    6.1
  • Booty Call (1997)

    Goana dupa sex

    Bunz si Rushon, prieteni la catarama, asteapta sa se intalneasca cu cele doua doamne care le-au cucerit inimile. Dupa 2 luni in care au iesit impreuna, Nikki si Rushon sunt impinsi de cei doi prieteni ai lor sa petreaca o noapte romantica impreuna.

    Regia: Jeff Pollack
    5 0
    5.4
  • In anul 2074, o corporatie creaza un cyborg feminin aproape uman, care trebuie sa distruga corporatia concurenta. Dar cyborg-ul incepe sa aiba sentimente umane si se indragosteste, periclitand misiunea.

    Regia: Michael Schroeder
    8 1
    3.9
  • Dragon: The Bruce Lee Story (1993)

    Dragonul: Viața lui Bruce Lee

    Filmul se bazeaza in intregime pe relatarile vaduvei Linda Lee Caldwell si e o poveste fascinanta ce reda viata trepidanta a lui Bruce Lee, maestrul luptelor martiale care era pe punctul de a deveni star international cand a murit, in mod misterios.

    Regia: Rob Cohen
    12 0
    7.0
  • The Last Emperor (1987)

    Ultimul împărat

    Filmul spune povestea lui Aisin-Gioro Pu Yi, ultimul împărat din dinastia Ching. Încoronat la vârsta de 3 ani, adorat de 500 de milioane de oameni, forțat în final să abdice, Pu Yi sfârșește în obscuritate, un simplu cetățean al Republicii Populare.

    Regia: Bernardo Bertolucci
    Oscar-uri: x 9
    27 0
    7.7
  • Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)

    Indiana Jones și templul blestemat

    Cel de-al doilea film din seria Indiana Jones il gaseste pe temerarul arheologist si expert in fenomenele oculte in India. Aici, intr-un sat uitat de lume si de civilizatie, faimosul aventurier are o misiune extrem de grea.

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri:
    114 2
    7.5
  • The Chairman (1969)

    Cel mai periculos om din lume

    Un savant american e trimis in China comunista, cu misiunea de a subtiliza formula unui nou si miraculos ingrasamant agricol. Ceea ce nu stie eroul e ca, inainte de plecare, i s-a implantat in creier o bomba miniaturala, pentru ca, in situatia...

    Regia: J. Lee Thompson
    4 1
    5.6