Filmele și serialele cu Estelle Getty

  • Estelle Getty

    Estelle Getty

    Data nașterii: 25.07.1923
    Decedat: 22.07.2008 (84 de ani)
  • The Sissy Duckling (1999)

    Rățușca cea fricoasă

    Elmer e o tânără rățușcă neobișnuită ce nu se prea adaptează cârdului. Dar faptul că preferă să viseze cu ochii deschiși în loc să joace baschet nu înseamnă că Elmer e un fricos sau că nu poate fi eroul familiei sale și al cârdului!

    Regia: Anthony Bell
    0 0
    5.4
  • A Match Made in Heaven (1997)

    Dorința unei mame

    Olympia Dukakis e Helen Rossner, o femeie plină de viață, care, după ce e diagnosticată cu cancer, decide să găsească o soție pentru fiul ei celibatar, Tom. După ce face cunoștință cu noua sa asistentă medicală, Jane Cronin, o tânără frumoasă și...

    Regia: Paul Wendkos
    1 0
    5.6
  • Stop! Or My Mom Will Shoot (1992)

    Stai, că trage mama!

    Sergentul Joe Bomowski e un politist dedicat profesiei. Insa venirea mamei sale Tutti, o femeie energica si acaparatoare, il pune pe Joe in situatii de-a dreptul penibile, pentru ca oriunde se duce si orice caz are de rezolvat, ea e pe urmele sale.

    Regia: Roger Spottiswoode
    24 0
    4.4
  • Mannequin (1987)

    Manechinul

    Emmy este iubita perfecta în foarte multe privinte: draguta si echilibrata, cu zambetul mereu pe buze – si niciodata nu raspunde urat cuiva. Desi lucreaza ca manechin într-un magazin, pe Jonathan nu-l deranjeaza.

    Regia: Michael Gottlieb
    21 0
    6.0
  • Scenariul: Susan Harris
    1 0
    8.2
  • Mask (1985)

    Masca

    Bazat pe fapte reale, filmul prezinta povestea lui Rocky, un baiat care sufera de o afectiune extrem de rara care ii deformeaza craniul. In ciuda infatisarii sale care incomodeaza si sperie si cu ajutorul mamei sale care incearca sa duca o viata...

    Regia: Peter Bogdanovich
    Oscar-uri:
    7 0
    7.2