Filmele cu Estelle Winwood

  • Estelle Winwood

    Estelle Winwood

    Data nașterii: 23.01.1883
    Decedat: 20.06.1984 (101 de ani)
  • Murder by Death (1976)

    Cinci detectivi la miezul nopții

    Un milionar excentric ii invita pe cei mai reputati cinci detectivi din lume la resedinta sa si este dispus sa ofere drept recompensa un milion de dolari celui care va solutiona un asasinat.

    Regia: Robert Moore
    28 1
    7.3
  • The Producers (1968)

    Producătorii

    Ce au în comun un producător expirat de pe Broadway, contabilul lui anxios, o secretară suedeză, fostă stripteuză, şi un dramaturg nazist? Fac parte cu toţii din această captivantă comedie. Lacomul, dar simpaticul producător Max Bialystock, care...

    Regia: Mel Brooks
    Oscar-uri:
    8 1
    7.5
  • Games (1967)

    Moartea bate la ușă

    Paul și Jennifer sunt un cuplu new-yorkez plictisit de viața în doi. Totul se schimbă odată cu apariția Lisei, o franțuzoaică venită să le vândă produse cosmetice. Ea acceptă să participe la un joc straniu, cu deznodământ neprevăzut.

    Regia: Curtis Harrington
    3 1
    6.4
  • The Misfits (1961)

    Inadaptații

    Rosalyn e marcata de un divort recent. La Reno, ea ii cunoaste pe Guido si pe Gay, un cowboy trecut de prima tinerete. Prezenta frumoasei Rosalyn creeaza tensiuni, acutizate de intrarea in scena a seducatorului Perce, o vedeta de rodeo.

    Regia: John Huston
    17 1
    7.2
  • Regia: Robert Stevenson
    14 0
    7.1
  • The Glass Slipper (1955)

    Condurul de argint

    Ella este singura persoană nefericită dintr-un orășel tihnit din Europa. Toată lumea o disprețuiește și râde de ea, iar mama și surorile vitrege îi fac viața un coșmar. Dar, într-o zi, soarele răsare și pe strada ei. Ella întâlnește un tânăr...

    Regia: Charles Walters
    4 0
    6.4