Filmele și serialele cu Eugene Cordero

  • Eugene Cordero

    Eugene Cordero

  • Quasi (2023)

    Un biet cocoșat tânjește după dragoste, dar se găsește prins la mijloc în dușmănia dintre papă și regele Franței când fiecare dintre aceștia îi poruncește cocoșatului să-l ucidă pe celălalt.

    Regia: Kevin Heffernan
    20 5
    5.3
  • Little Demon (2022)

    Micul Diavol

    Scenariul: Seth Kirschner, Darcy Fowler, Kieran Valla
    0 0
    7.0
  • Loki (2021)

    Urmăriți-l pe Loki - zeul impulsiv al neascultării - care, după ce se ascunde cu Tesseract-ul, este smuls din mediul lui atunci când ajunge să aibă probleme cu TVA (Time Variation Authority).

    Scenariul: Michael Waldron
    282 18
    8.2
  • Star Trek: Lower Decks (2020)

    Star Trek: Puntea Inferioară

    STAR TREK: PUNTEA INFERIOARĂ, un nou serial animat de comedie, de jumătate de oră, se concentrează pe echipa de asistență de pe una dintre cele mai puțin importante nave stelare, U.S.S. Cerritos, în 2380. Cadeții Mariner, Boimler, Rutherford și...

    Scenariul: Mike McMahan
    5 2
    7.7
  • Close Enough (2020)

    Hai că merge și așa

    Un serial animat pentru adulți, în care doi tineri căsătoriți încearcă să fie cool și să nu-și piardă firea când trec de la petrecerile de tinerețe la viața de părinți.

    Scenariul: J.G. Quintel, Sean Szeles, Calvin Wong
    1 0
    7.8
  • The High Note (2020)

    Nota înaltă

    Amplasată în lumea orbitoare a scenei muzicale din Los Angeles, vine povestea lui Grace Davis, superstar al cărei talent și ego au atins cote incredibile. Maggie este asistenta personală suprasolicitată a lui Grace, care este blocată să facă...

    Regia: Nisha Ganatra
    29 4
    6.4
  • Furry Vengeance (2010)

    Brigada Pestriță

    Ambiţiosul dezvoltator imobiliar Dan Sanders se mută cu familia în Oregon pentru a coordona lucrările de construcţie a unui ansamblu de locuinţe într-o regiune sălbatică. Lucrările ameninţă habitatul animalelor, care se vor „răscula”.

    Regia: Roger Kumble
    5 0
    3.9