Filmele și serialele cu Eva Amurri Martino

  • Eva Amurri Martino

    Eva Amurri Martino

    39 de ani
    Data nașterii: 15.03.1985
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • The Secret Life of Marilyn Monroe (2015)

    Viața secretă a lui Marilyn Monroe

    Kelli Garner o interpretează pe legendara Marilyn Monroe în acest film în două părți care dezvăluie multe secrete. Susan Sarandon o interpretează pe Gladys, mama lui Marilyn, care a fost cel mai mare secret al vedetei.

    5 0
    6.8
  • Undateable (2013)

    Scenariul: Adam Sztykiel
    0 2
    7.3
  • Stag (2013)

    Petrecerea burlacilor

    Ken este un nesimțit care le face farse prietenilor la petrecerile burlacilor. Acum că el se va căsători, amicii lui caută să se răzbune. Planul lor include o stripteuză, Viagra și cerneală permanentă, iar lucrurile o iau razna repede.

    Regia: Brett Heard
    0 0
    4.0
  • Middle of Nowhere (2008)

    Drumul spre maturitate

    John Stockwell, regizorul filmelor ,,Crazy/Beautiful” și ,,Blue Crush” surprinde în Drumul spre maturitate drama unor tineri care se simt captivi în propria lor viață.

    Regia: John Stockwell
    4 0
    6.4
  • The Life Before Her Eyes (2007)

    Amintiri din abis

    Diana este o soție și mamă devotată care duce o viață idilică într-o suburbie din Connecticut. Cu toate acestea, ea începe să-și pună sub semnul întrebării viața - și chiar sănătatea ei mintală - cand se împlinesc 15 ani de la un eveniment tragic...

    Regia: Vadim Perelman
    4 0
    6.2
  • Saved! (2004)

    Salvată!

    Mary e o buna crestina care merge la un liceu crestin si care are prieteni credinciosi, printre care Faye, si un perfect iubit crestin – Dean. Viata ei pare perfecta pana in ziua in care descopera ca Dean s-ar putea sa fie gay.

    Regia: Brian Dannelly
    4 1
    6.7
  • The Banger Sisters (2002)

    Admiratoarele... din '60

    Goldie Hawn si Susan Sarandon, in aceasta comedie despre o pereche de foste admiratoare care n-au „ratat” nici una dintre legendele rock ale anilor ’60… atata vreme cat aveau o chitara in mana si se stia ca erau barbati!

    Regia: Bob Dolman
    12 0
    5.7