Filmele și serialele cu Eva Holubová

  • Eva Holubová

    Eva Holubová

    65 de ani
    Data nașterii: 07.03.1959
    Locul nașterii: Praha, Československo
  • Gump (2021)

    Gump: Câinele care i-a învățat pe oameni să trăiască

    Pe drumul către casă, un cățel vagabond întâmpină multe probleme, întâlnește noi oameni și își face și câțiva prieteni canini.

    Regia: F. A. Brabec
    1 0
    6.4
  • O echipă de detectivi avansează greoi în cadrul unei investigații care implică o crimă, un șantaj și, probabil, pe cineva cunoscut.

    Regia: Miloslav Šmídmajer
    0 1
    4.7
  • Wasteland (2016)

    În singurătate

    Când Hana Sikorova, primarița unui oraș nordic din Boemia, înfruntă o mare companie de minerit care le oferă locuitorilor compensații mari ca să-și abandoneze casele, fiica ei de 14 ani, Misha, dispare.

    5 1
    7.9
  • Leaving (2011)

    Plecarea

    Comedie dulce-amaruie ce urmareste povestea unui fost lider politic, afemeiat, care este demis din functie . O clasica tema de drama: sfârșitul. Sfârșitul unui om. Sfârșitul unei ere. Sfârșitul unei comunități. Sfarsitul iubirii.

    Regia: Václav Havel
    0 0
    6.0
  • Cosy Dens (1999)

    Două familii, Sebkovi și Krausovi, sărbătoresc Crăciunul, dar nu toată lumea este bine dispusă. Adolescenții cred că tații lor sunt total proști, iar tații sunt siguri că copiii lor nu sunt altceva decât rebeli, urăsc orice spun.

    Regia: Jan Hřebejk
    2 0
    8.1
  • În 1945-1946, Eda, în vârstă de 10 ani, și prietena ei Tonda locuiau într-un mic sat de la marginea orașului Praga. La școală, elevii din clasa lor sunt atât de indisciplinați încât profesorul demisionează înainte de a fi înlocuit de Igor Hnidzo....

    Regia: Jan Svěrák
    5 2
    7.8