Filmele și serialele cu Evan Rachel Wood

 • Evan Rachel Wood

  Evan Rachel Wood

  34 de ani
  Data nașterii: 07.09.1987
  Locul nașterii: Raleigh, North Carolina, USA
 • Regia: Gerardo Naranjo
  1 3
  4.1
 • Frozen II (2019)

  Regatul de gheață

  Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsăi și a-si salva regatul.

  Regia: Chris Buck, Jennifer Lee
  156 23
  6.8
 • Westworld (2016)

  Westworld își desfășoară acțiunea într-un parc de distracții tematic, un fel de Jurassic Park cu roboți. Este vorba despre un loc ce recreează Vestul Sălbatic cu ajutorul androizilor, în care vizitatorii își pot îndeplini orice dorință.

  Scenariul: Lisa Joy, Jonathan Nolan
  854 34
  8.6
 • Into the Forest (2016)

  În pădure

  După o prelungită pană de energie electrică, două surori învață să se descurce singure la locuința lor izolată dintr-o pădure deasă.

  Regia: Patricia Rozema
  5 0
  5.8
 • Strange Magic (2015)

  Magie ciudată

  Spiriduși, elfi, zane, drăcușori și aventurile lor provocate de lupta pentru o puternica poțiune magica.

  Regia: Gary Rydstrom
  10 1
  5.7
 • Barefoot (2014)

  Desculț spre fericire

  "Oaia negră" a unei familii bogate întâlnește o tânără pacientă care a fost crescută în izolare întreaga ei viață. El o ia pe tânăra naivă acasă pentru a-l insoti la nunta fratelui său.

  Regia: Andrew Fleming
  19 0
  6.5
 • A Case of You (2013)

  Profilul perfect

  În fiecare zi, Sam se oprește la o cafenea unde zăbovește pentru a o admira pe Birdie. Refuzat de tânără, Sam își creează o identitate online și se descrie ca fiind înalt, atletic și aventuros. Curând, Birdie se îndrăgostește de acest "personaj".

  Regia: Kat Coiro
  6 2
  5.6
 • Charlie Countryman (2013)

  Moartea necesară a lui Charlie Countryman

  Călătorind peste ocean, tocmai în România, Charlie (Shia LaBeouf) se îndrăgostește de o superbă româncă pe nume Gabi Ibănescu (Evan Rachel Wood), la al cărei suflet nu poate ajunge fără să se intersecteze cu Nigel, soțul ei, gangster.

  Regia: Fredrik Bond
  4 2
  6.3
 • The Ides of March (2011)

  Ziua trădătorilor

  Un tânăr director de comunicare lucrează pentru un candidat la președinție cu ascensiune rapidă. Pe parcursul campaniei, tânărul idealist cade pradă trădărilor și altor trucuri murdare ale politicienilor rivali mai experimentați

  Regia: George Clooney
  13 2
  7.1
 • Miniseria HBO MILDRED PIERCE, cu Kate Winslet în rolul principal, dă viaţă memorabilului personaj creat de James M. Cain în romanul omonim din 1941. Această dramă în cinci părţi spune povestea unei femei independente, proaspăt divorţată, ce se...

  4 2
  7.6
 • The Conspirator (2010)

  Conspiratorul

  Filmul spune povestea lui Mary Surratt, presupusa complice a lui John Wilkes Booth în conspirația asasinării președintelui american Abraham Lincoln

  Regia: Robert Redford
  8 0
  6.9
 • Whatever Works (2009)

  Orice merge

  Melodie este tânăra și naiva soție a unui bărbat excentric, trecut de prima tinerețe. Acesta, originar din Greenwich Village, ajunge să fie implicat într-o serie de povești de dragoste înainte de a da de Melodie și, trebuie să precizăm, părinții ei.

  Regia: Woody Allen
  8 0
  7.1
 • The Wrestler (2008)

  Trântitorul

  Randy "The Ram" Robinson (Mickey Rourke), un wrestler profesionist celebru prin anii '80, este forțat să se retragă când un atac de cord îi dovedește că va muri în ring dacă nu renunță la sport. Bărbatul se angajează într-un magazin de delicatase,...

  Regia: Darren Aronofsky
  7 0
  7.9
 • Terra (2007)

  Bătălie pentru Terra

  Terra, o planetă aflată departe de sistemul nostru solar, este un loc unde domină pacea și toleranța. Fără războaie. Fără arme de distrugere în masă... Toate acestea până în momentul în care Pământenii vor să pună mâna pe această lume.

  Regia: Aristomenis Tsirbas
  6 1
  6.5