Filmele cu Eve

  • Eve

    Eve

    45 de ani
    Data nașterii: 10.11.1978
    Locul nașterii: Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Barbershop: The Next Cut (2016)

    Frizeria 3

    Au trecut 10 ani de la ultima programare făcută la salonul lui Calvin. El și vechea echipă, inclusiv Eddie, practică aceeași meserie, chiar în același loc. Frizeria a suferit, însă, schimbări. Cea mai vizibilă este intrarea femeilor în echipă.

    Regia: Malcolm D. Lee
    11 4
    5.9
  • Animal (2014)

    Frica locuiește în beznă și acolo o cunosc niște prieteni plecați în vacanță. Grupul de amici a ales o cabană retrasă pentru a se relaxa, dar prin acea zonă se întinde terenul de vânătoare al unui animal de pradă însetat de sânge.

    Regia: Brett Simmons
    4 0
    4.7
  • Bounty Killer (2013)

    Vânătorii de cadavre

    Regia: Henry Saine
    17 4
    5.5
  • Good Hair (2009)

    Regia: Jeff Stilson
    0 0
    6.9
  • Flashbacks of a Fool (2008)

    Când trecutul te-ajunge din urmă

    Joe Scott, un star cinema trecut, duce o viață plină de hedonism și este obsedat de asistenta lui, Ophelia. Moartea lui Boots, cel mai bun prieten din copilărie, îl poartă într-o lungă călătorie înapoi în timp, Joe rememorând vremurile adolescenței.

    Regia: Baillie Walsh
    6 2
    6.8
  • The Woodsman (2004)

    Izbăvirea

    După 12 ani de închisoare, pedofilul Walter este eliberat condiționat. El începe o viață nouă, își cumpără un mic apartament lângă o școală și se angajează la un depozit de cherestea. Walter încearcă să se comporte normal, dar este bântuit de...

    Regia: Nicole Kassell
    5 1
    7.1
  • Barbershop 2: Back in Business (2004)

    Frizeria 2: Înapoi în afacere

    In vechea frizerie din sudul orasului Chicago, proprietarul Calvin (Ice Cube) incearca sa tina afacerea de familie pe linia de plutire ca sa i-o transmita ca mostenire fiului sau. Dar indragita frizerie e amenintata de un lant de saloane de coafura.

    Regia: Kevin Rodney Sullivan
    5 0
    5.7
  • Barbershop (2002)

    Frizeria

    O poveste minunata despre o frizerie din Chicago, unde umorul ascutit ca un brici este intotdeauna la moda! Cu o distributie in care apar cele mai mari staruri ale momentului, inclusiv Ice Cube, Frizeria este un film frumos despre incercarile vietii.

    Regia: Tim Story
    8 0
    6.3