Filmele și serialele cu Eve Hewson

  • Eve Hewson

    Eve Hewson

    32 de ani
    Data nașterii: 07.07.1991
    Locul nașterii: Dublin, Ireland
  • Flora and Son (2023)

    Regia: John Carney
    7 3
    7.0
  • Behind Her Eyes (2021)

    Prin ochii ei

    O mamă singură e atrasă într-o lume a jocurilor psihologice atunci când începe o aventură cu șeful ei psihiatru și se împrietenește în secret cu enigmatica lui soție.

    Scenariul: Steve Lightfoot
    21 6
    7.2
  • Tesla (2020)

    Nikola Tesla, inventator genial şi vizionar, se zbate să-şi pună în aplicare ideile revoluţionare despre sistemele de curent eletric, în ciuda relaţiilor dificile cu colegul său inventator, Thomas Edison, şi cu finanţatorul său, George Westinghouse.

    Regia: Michael Almereyda
    49 5
    5.1
  • Robin Hood (2018)

    Robin Hood și comandantul său maur, Little John, pornesc o revoltă împotriva corupției la nivel înalt, ce are rădăcini și legături chiar și cu Coroana Angliei, într-o aventură plină de acțiune, de explozii, multe lupte, dar și mult romantism.

    Regia: Otto Bathurst
    219 38
    5.3
  • Papillon (2017)

    Memorabila aventură este centrată în jurul lui Papillon, un hoț de rând, condamnat pentru o crimă pe care nu a săvârșit-o la închisoare pe viață în teribilul penitenciar de pe Insula Diavolului.

    Regia: Michael Noer
    237 19
    7.2
  • The Knick (2014)

    Knick

    Plasat în 1900, în New York, serialul original Cinemax The Knick/Knick prezintă povestea unor chirurgi străluciţi, a asistentelor şi a personalului dintr-un spital din New York, care revoluţionează medicina într-o perioadă foarte grea

    Scenariul: Jack Amiel, Michael Begler
    21 2
    8.5
  • This Must Be the Place (2011)

    Rocker Hit: Ochi pentru ochi

    Un rock star "pensionat", hârșit, interpretat de Sean Penn, pornește în căutarea celui care i-a executat tatăl, un fost criminal de război nazist refugiat în Statele Unite ale Americii

    Regia: Paolo Sorrentino
    6 2
    6.7