Filmele cu Ewa Fröling

  • Ewa Fröling

    Ewa Fröling

    71 de ani
    Data nașterii: 09.08.1952
    Locul nașterii: Stockholm, Stockholms län, Sweden
  • Medicinen (2014)

    Regia: Colin Nutley
    0 0
    5.7
  • A Second Chance (2014)

    A doua șansă

    Amândoi polițiști, Andrew și Simon au vieți complet diferite. Andrew are o viață fericită de familie, în timp ce Simon este divorțat și își petrece majoritatea timpului liber la clubul de striptease. Totul se schimbă când primesc un apel de urgență

    Regia: Susanne Bier
    6 1
    6.8
  • Tommy (2014)

    Filmul prezintă povestea lui Estelle, soția unui delincvent implicat într-unul dintre cele mai răsunătoare jafuri din istoria Suediei. Femeia se întoarce în oraș la un an de când fugise cu un mesaj simplu: ”Tommy se întoarce acasă”.

    Regia: Tarik Saleh
    1 0
    5.1
  • Best Before (2013)

    Până nu e prea târziu

    Pentru a face față unor schimbări majore în viață, trei amici în vârstă pleacă în croazieră. Pe vas, o fostă iubită pune la încercare prietenia celor trei.

    Regia: Mats Arehn
    0 0
    5.1
  • The Girl with the Dragon Tattoo (2009)

    Bărbații care urăsc femeile

    Un mistery-thriller tenebros semnat de Niels Arden Oplev - autor premiat în 2006 la Berlin cu drama Drømmen -, bazat pe un roman de Stieg Larsson, despre un jurnalist și o tânără "hackeriță".

    Regia: Niels Arden Oplev
    43 2
    7.8
  • The Ox (1991)

    Boul

    În timpul foametei din anii 1860, fermierul suedez Roos e nevoit să taie boul proprietarului fermei unde lucrează ca să-și hrănească familia. E închis. Când se întoarce în sfârșit acasă, Helge află prin ce a trecut soția lui ca să supraviețuiască.

    Regia: Sven Nykvist
    0 0
    7.1
  • Jim & Piraterna Blom (1987)

    Jim și pirații

    Inspirat de fantoma tatălui său decedat de curând, un băiat de opt ani evadează într-un tărâm fantastic unde el este căpitanul unor pirați ce cutreieră lumea.

    Regia: Hans Alfredson
    0 0
    6.1
  • Regizat de insusi Ingmar Bergman, The Making of Fanny and Alexander este o fascinanta incursiune asupra crearii unei capodopere. Lung-metrajul trece in revista metodele de geniu folosite pentru realizarea a ceea ce este probabil cea mai valoroasa...

    Regia: Ingmar Bergman
    0 0
    7.6
  • Happy We (1983)

    Doi bărbați și o femeie

    La șaptesprezece ani după ce s-au cunoscut ca studenți, trei artiști se reîntâlnesc pentru a scrie un varieteu, dar iubirea le pune imediat prietenia la încercare.

    Regia: Lasse Hallström
    0 0
    5.3
  • Fanny and Alexander (1982)

    Fanny și Alexander

    Destinul dramatic al unei familii suedeze este privit prin ochii unui baietel de 10 ani, care traieste traumatizat nu numai de moartea tatalui sau, ci si de sadismul tatalui vitreg. Fanny si Alexander sunt doi frati care isi traiesc copilaria...

    Regia: Ingmar Bergman
    Oscar-uri: x 4
    10 1
    8.1