Filmele și serialele cu Felicity Huffman

  • Felicity Huffman

    Felicity Huffman

    61 de ani
    Data nașterii: 09.12.1962
    Locul nașterii: Bedford, New York, USA
  • Otherhood (2019)

    O comedie despre trei mame (Patricia Arquette, Angela Bassett, Felicity Huffman) care îşi lasă baltă vieţile liniştite de suburbie şi decid să îşi viziteze neanunţate fiii stabiliţi în New York.

    Regia: Cindy Chupack
    25 3
    6.1
  • Krystal (2017)

    Filmul prezinta povestea unui tanar care se inscrie intr-un grup al Alcoolicilor Anonimi pentru a o seduce pe femeia visurilor sale, fosta stripteuza, interpretata de Milla Jovovich.

    Regia: William H. Macy
    2 0
    5.5
  • Stealing Cars (2016)

    Regia: Brad Kaplan
    1 0
    5.7
  • Scenariul: John Ridley
    2 2
    7.7
  • Big Game (2014)

    Joc mare

    Când Air Force One este doborât de teroriști deasupra Finlandei, iar președintele Statelor Unite ale Americii este forțat să rătăcească prin sălbaticie, există o singură persoană care îl poate salva - un băiat de 13 ani pe nume Oskari.

    Regia: Jalmari Helander
    33 2
    5.4
  • Cake (2014)

    Fericire cu orice preț

    Jennifer Aniston joacă rolul principal în acest sumbru film independent, iar personajul ei devine fascinat de episodul sinuciderii unei femei (Anna Kendrick) din grupul ei de susținere

    Regia: Daniel Barnz
    10 1
    6.4
  • Rudderless (2014)

    Fără cârmă

    Un tată aflat în grea suferință după moartea prematură a unicului copil, dă întâmplător peste o cutie ce conține înregistrări muzicale. Șocat de talentul ascuns pe care băiatul îl avea, tatăl, decide să fondeze o formație.

    Regia: William H. Macy
    1 0
    7.4
  • Phoebe in Wonderland (2008)

    Phoebe în Țara Minunilor

    Phoebe este o fetita speciala, crescuta doar de mama ei, care incearca sa imbine viata de familie cu o cariera in ascensiune, avand in acelasi timp impresia ca a esuat in ambele cazuri.

    Regia: Daniel Barnz
    2 0
    7.0
  • Georgia Rule (2007)

    Bunica-i șefa!

    Rebela adolescenta Rachel tipa, injura, bea. Cu ultimul accident de masina, Rachel incalcă pana si ultima regula a mamei ei. Solutia? Rachel este trimisa la ferma bunicii Georgia. Va invata Rachel alaturi de Georgia ce inseamna viata de familie?

    Regia: Garry Marshall
    5 0
    5.9
  • Transamerica (2005)

    Bree este un transsexual pe cale de a face o operatie de schimbare a sexului din masculin in feminin, care are doua slujbe si economiseste fiecare banut pentru ultima operatie ce-l va face in sfarsit o femeie completa.

    Regia: Duncan Tucker
    5 0
    7.4
  • Raising Helen (2004)

    Mamică de ocazie

    Raising Helen este o comedie romantica despre transformarea pe care o sufera peste noapte o tanara fermecatoare (Kate Hudson) intr-o mamica cu trei copii. Regizorul Garry Marshall („Pretty Woman”) reuseste sa dea viata unei comedii induiosatoare.

    Regia: Garry Marshall
    9 1
    6.0
  • Desperate Housewives (2004)

    Neveste disperate

    Viața normală de pe Wisteria Lane a unui grup de neveste ia o turnură neașteptată când o bună prietenă și vecină, pe nume Mary Alice, se sinucide în mod misterios.

    Scenariul: Marc Cherry
    29 0
    7.6
  • Path to War (2002)

    Cale către război

    Un film de televiziune despre controversatul si contorsionatul mandat al presedintelui Lyndon Johnson.

    Regia: John Frankenheimer
    8 0
    7.3
  • The Spanish Prisoner (1998)

    Prizonierul spaniol

    Angajatul unei companii ce deţine un proces de producţie foarte profitabil devine tentat să îl vândă. Deşi lucrurile par puţin periculoase, dar simple... situaţia este şi va deveni mult mai complicată

    Regia: David Mamet
    8 1
    7.2
  • Reversal of Fortune (1990)

    Misterul familiei Von Bulow

    Sunny von Bulow (Glenn Close), aflata in coma profunda pe un pat de spital, inconjurata de masinarii eficiente, care-i mentin organismul in stare de functionare. O supradoza de insulina a adus-o aici. Tentativa de sinucidere sau fapta sotul ei?

    Regia: Barbet Schroeder
    Oscar-uri:
    15 2
    7.2