Filmele și serialele cu Fiona O'Shaughnessy

  • Fiona O'Shaughnessy

    Fiona O'Shaughnessy

    45 de ani
    Data nașterii: 01.01.1979
    Locul nașterii: Galway, Ireland
  • The Forgiven (2022)

    Doi soți bogați lovesc accidental cu mașina și ucid un tânăr marocan în drum spre o petrecere, iar acțiunile și încercările lor de a se sustrage consecințelor stârnesc un conflict cultural între localnici și turiști cu reverberații asupra vieții lor.

    Regia: John Michael McDonagh
    51 3
    6.1
  • Don't Breathe 2 (2021)

    Omul din Întuneric 2

    În Omul din întuneric 2, Norman Nordstrom locuiește cu Phoenix, care are vârsta de 11 ani; el a recreat familia care i-a fost furată de o șoferiță beată și a făcut dreptatea complicată care a considerat întotdeauna că i se cuvine. Atunci când...

    Regia: Rodo Sayagues
    78 8
    6.0
  • Cu mult timp în urmă, într-o zonă rurală îndepărtată, o tânără fată își duce fratele mai mic într-o pădure întunecată, în căutarea disperată de hrană, doar pentru a da peste un rău terifiant.

    Regia: Osgood Perkins
    36 12
    5.5
  • Nina Forever (2016)

    Nina pentru totdeauna

    După ce iubita lui, Nina moare într-un accident de mașină, Rob încearcă să se sinucidă, însă fără succes. Apoi, se îndrăgostește de o colegă, Holly. Relația lor se complică, însă, când Nina reînvie ca să îi tortureze într-un mod sarcastic.

    Regia: Ben Blaine, Chris Blaine
    3 0
    5.6
  • Utopia (2013)

    Scenariul: Dennis Kelly
    3 2
    8.4
  • Outcast (2010)

    Povestea Petronellei (o scoțiană) și a lui Fergal (prietenul ei , un misterios călător irlandez). O fiara ucide localnicii din sat si urmeaza sa ajunga si la cei doi. Maria, mama lui Fergal, efectuează un ritual magic. Bestia trebuie să moară.

    Regia: Colm McCarthy
    4 0
    5.3
  • Nightwatching (2007)

    Rondul de noapte

    1654, Amsterdam. Rembrandt se trezeşte în mijlocul unui coşmar: celebrul pictor olandez tocmai visase că a orbit. Coşmarul îl aruncă 12 ani în trecut, pe vremea când lucra la cel mai celebru tablou al său, Rondul de noapte.

    Regia: Peter Greenaway
    8 3
    6.5
  • Until Death (2007)

    Până la moarte

    Gabriel Callaghan se pregateste sa devina noul lider al retelei de crima organizata.Trimite o echipa de asasini pentru a-l inlatura pe locotenentul Anthony.

    Regia: Simon Fellows
    22 1
    5.7
  • Alexander (2004)

    Alexandru

    Alexandru cel Mare cucerise aproape toata lumea cunoscuta in acele vremuri. Alexandru s-a folosit la maximum de armata creata de tatal sau, si a impins limitele puterii oamenilor sai, intr-un fel in care Regele Philip, nu ar fi visat sa o poata face.

    Regia: Oliver Stone
    72 11
    5.6
  • Warlock III: The End of Innocence (1999)

    Vrăjitorul: Sfârșitul inocenței

    Kris Miller, o studenta obisnuita, afla cu stupoare ca a mostenit o casa aflata in paragina. Impreuna cu un grup de prieteni, Kris merge la locul cu pricina pentru a elibera imobilul de falsii mostenitori, inainte de a fi demolat. In scurt timp,...

    Regia: Eric Freiser
    6 1
    3.8