Filmele și serialele cu Fiona Shaw

  • Fiona Shaw

    Fiona Shaw

    65 de ani
    Data nașterii: 10.07.1958
    Locul nașterii: County Cork, Ireland
  • Ammonite (2020)

    Amonit

    Mary Anning, o vânătoare de fosile din secolul XIX, trebuie să colaboreze cu tânăra Charlotte Murchison. Pe drum, adevărata natură a relației lor iese la iveală.

    Regia: Francis Lee
    9 11
    6.5
  • Baptiste (2019)

    Scenariul: Harry Williams, Jack Williams
    41 5
    7.3
  • Colette (2019)

    Colette este împinsă de soțul ei să-și scrie romanele sub numele lui. Odată cu succesul, în Colette apare dorința de a-și face cunoscut talentul, sfidând astfel normele acelor vremuri.

    Regia: Wash Westmoreland
    31 3
    6.7
  • Mrs Wilson (2018)

    D-na Wilson

    16 1
    7.4
  • Lizzie (2018)

    Regia: Craig Macneill
    19 4
    5.9
  • Killing Eve (2018)

    Obsesia Evei

    Jobul de birou al Evei nu îi satisface fanteziile despre ce înseamnă să fii spion. Când lui Eve i se cere să o găsească pe criminala Villanelle înainte să ucidă din nou, cele două încep un periculos joc de-a șoarecele și pisica.

    Scenariul: Phoebe Waller-Bridge
    314 25
    8.1
  • The English Teacher (2013)

    Învățătoarea de engleză

    Viața unei profesoare de limba engleză (Julianne Moore) este perturbată atunci când un fost student se întoarce în orașul său natal, după ce a eșuat ca dramaturg la New York. El îi propune un scenariu pe care profesoara încearcă să-l pună în scenă.

    Regia: Craig Zisk
    3 1
    5.7
  • The Tree of Life (2011)

    Copacul vieții

    Urmărim evoluția unui băiat de 11 ani din Midwest, Jack, unul din cei trei frați. La început totul pare minunat. El vede ceea ce mama lui face cu ochii sufletului. Ea reprezintă calea iubirii și a milei, în timp ce tatăl încearcă să-și învețe fiul...

    Regia: Terrence Malick
    19 3
    6.8
  • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)

    Harry Potter și Talismanele Morții: Partea I

    Harry așteaptă în casa de pe Privet Drive sosirea prietenilor săi. Ordinul Phoenix îl va escorta într-un loc sigur, departe de ochii și urechile Lordului Întunecat și-ale susținătorilor săi. Dar ce va face Harry atunci?

    Regia: David Yates
    120 6
    7.7
  • Dorian Gray (2009)

    Sosit în Londra victoriană, naivul Dorian Gray este ademenit de carismaticul aristocrat Henry Wotton într-o societate vicioasă şi plină de păcate şi este convins să guste din plăcerile hedonistice ale vieţii. Impresionat de aspectul fizic al...

    Regia: Oliver Parker
    18 1
    6.2
  • Fracture (2007)

    Fractura

    Cand un meticulos inginer structural este declarat nevinovat de incercarea de a-si ucide sotia, tanarul procuror care-l acuza crede ca verdictul este incorect. Vrand sa afle cu orice pret adevarul, procurorul incepe o investigatie pe cont propriu.

    Regia: Gregory Hoblit
    38 2
    7.2
  • Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)

    Harry Potter și Ordinul Phoenix

    Cand Harry Potter revine pentru cel de-al cincilea an la Hogwarts, toti vrajitorii cred ca intalnirea lui cu Cap-de-Mort e o minciuna. Dar uneltirile intunecatului lord ii ameninta pe studenti, asa ca Harry decide sa rezolve lucrurile.

    Regia: David Yates
    109 2
    7.5
  • Catch and Release (2006)

    Drumul spre regăsire

    O tânără este fericită că și-a găsit jumătatea, însă bărbatul moare cu puțin timp înainte de căsătorie. După această întâmplare, ea va afla adevărul despre cel pe care credea că îl cunoaște și lângă care ar fi dorit să își petreacă toată viața.

    Regia: Susannah Grant
    9 0
    5.9
  • The Black Dahlia (2006)

    Dulcele sărut al Daliei

    Actiunea din The Black Dahlia este situata in Los Angeles-ul anilor 1940. Doi politisti, Bucky Bleichert (Josh Hartnett) si partenerul sau, Lee Blanchard, investigheaza moartea tinerei Elizabeth Short, gasita asasinata in mod brutal.

    Regia: Brian De Palma
    17 2
    5.6
  • Empire (2005)

    Imperiu

    Roma, anul 44 i.Hr. Iuliu Cezar se intoarce victorios din Peninsula Iberica, intr-o Republica in care domnesc neglijenta si coruptia. In preajma Idelor lui Marte, el va fi asasinat, iar viitorul Romei va depinde de un tanar, Octavian, care il va...

    3 0
    6.2