Filmele și serialele cu Fiona Shaw

 • Fiona Shaw

  Fiona Shaw

  63 de ani
  Data nașterii: 10.07.1958
  Locul nașterii: County Cork, Ireland
 • Ammonite (2020)

  Mary Anning, o vânătoare de fosile din secolul XIX, trebuie să colaboreze cu tânăra Charlotte Murchison. Pe drum, adevărata natură a relației lor iese la iveală.

  Regia: Francis Lee
  7 9
  6.5
 • Baptiste (2019)

  Scenariul: Harry Williams, Jack Williams
  28 4
  7.3
 • Colette (2019)

  Colette este împinsă de soțul ei să-și scrie romanele sub numele lui. Odată cu succesul, în Colette apare dorința de a-și face cunoscut talentul, sfidând astfel normele acelor vremuri.

  Regia: Wash Westmoreland
  30 3
  6.8
 • Mrs. Wilson (2018)

  D-na Wilson

  15 1
  7.4
 • Lizzie (2018)

  Regia: Craig Macneill
  19 4
  5.8
 • Killing Eve (2018)

  Obsesia Evei

  Jobul de birou al Evei nu îi satisface fanteziile despre ce înseamnă să fii spion. Când lui Eve i se cere să o găsească pe criminala Villanelle înainte să ucidă din nou, cele două încep un periculos joc de-a șoarecele și pisica.

  Scenariul: Phoebe Waller-Bridge
  274 23
  8.2
 • The English Teacher (2013)

  Învățătoarea de engleză

  Viața unei profesoare de limba engleză (Julianne Moore) este perturbată atunci când un fost student se întoarce în orașul său natal, după ce a eșuat ca dramaturg la New York. El îi propune un scenariu pe care profesoara încearcă să-l pună în scenă.

  Regia: Craig Zisk
  3 1
  5.8
 • The Tree of Life (2011)

  Copacul vieții

  Urmărim evoluția unui băiat de 11 ani din Midwest, Jack, unul din cei trei frați. La început totul pare minunat. El vede ceea ce mama lui face cu ochii sufletului. Ea reprezintă calea iubirii și a milei, în timp ce tatăl încearcă să-și învețe fiul...

  Regia: Terrence Malick
  17 3
  6.8
 • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)

  Harry Potter și Talismanele Morții: Partea I

  Harry așteaptă în casa de pe Privet Drive sosirea prietenilor săi. Ordinul Phoenix îl va escorta într-un loc sigur, departe de ochii și urechile Lordului Întunecat și-ale susținătorilor săi. Dar ce va face Harry atunci?

  Regia: David Yates
  94 5
  7.7
 • Dorian Gray (2009)

  Sosit în Londra victoriană, naivul Dorian Gray este ademenit de carismaticul aristocrat Henry Wotton într-o societate vicioasă şi plină de păcate şi este convins să guste din plăcerile hedonistice ale vieţii. Impresionat de aspectul fizic al...

  Regia: Oliver Parker
  17 1
  6.3
 • Fracture (2007)

  Fractura

  Cand un meticulos inginer structural este declarat nevinovat de incercarea de a-si ucide sotia, tanarul procuror care-l acuza crede ca verdictul este incorect. Vrand sa afle cu orice pret adevarul, procurorul incepe o investigatie pe cont propriu.

  Regia: Gregory Hoblit
  29 2
  7.2
 • Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)

  Harry Potter și Ordinul Phoenix

  Cand Harry Potter revine pentru cel de-al cincilea an la Hogwarts, toti vrajitorii cred ca intalnirea lui cu Cap-de-Mort e o minciuna. Dar uneltirile intunecatului lord ii ameninta pe studenti, asa ca Harry decide sa rezolve lucrurile.

  Regia: David Yates
  88 2
  7.5
 • Catch and Release (2006)

  Drumul spre regăsire

  O tânără este fericită că și-a găsit jumătatea, însă bărbatul moare cu puțin timp înainte de căsătorie. După această întâmplare, ea va afla adevărul despre cel pe care credea că îl cunoaște și lângă care ar fi dorit să își petreacă toată viața.

  Regia: Susannah Grant
  6 0
  6.0
 • The Black Dahlia (2006)

  Dulcele sărut al Daliei

  Actiunea din The Black Dahlia este situata in Los Angeles-ul anilor 1940. Doi politisti, Bucky Bleichert (Josh Hartnett) si partenerul sau, Lee Blanchard, investigheaza moartea tinerei Elizabeth Short, gasita asasinata in mod brutal.

  Regia: Brian De Palma
  15 2
  5.6
 • Empire (2005)

  Imperiu

  Roma, anul 44 i.Hr. Iuliu Cezar se intoarce victorios din Peninsula Iberica, intr-o Republica in care domnesc neglijenta si coruptia. In preajma Idelor lui Marte, el va fi asasinat, iar viitorul Romei va depinde de un tanar, Octavian, care il va...

  1 0
  6.3