Filmele și serialele cu Fiona Shaw

 • Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)

  Harry Potter și prizonierul din Azkaban

  Anul III la Hogwarts, Scoala de Magie Farmece si Vrajitorii. Cu ajutorul Hartii Strengarilor, Harry, Hermione, si Ron vor iesi de mai multe ori din castel (in secret binenteles!) si vor afla taina conacului bantuit.

  Regia: Alfonso Cuarón
  93 3
  7.9
 • Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)

  Harry Potter și Camera Secretelor

  Harry Potter îşi petrece cel de-al doilea an la Hogwarts... Habar n-are că şi anul acesta va fi la fel de plin de evenimente neaşteptate, ca şi anul trecut...

  Regia: Chris Columbus
  113 3
  7.5
 • The Seventh Stream (2001)

  Femeia mării

  Regia: John Gray
  0 0
  6.9
 • Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001)

  Harry Potter și piatra filosofală

  În pragul împlinirii vârstei de 11 ani, Harry Potter anticipează puţin felul distracţiei şi cadourile pe care i le va face familia Dursley, rudele sale antipatice care l-au luat în custodie după moartea părinţilor. Aventurile se ţin lanţ!

  Regia: Chris Columbus
  111 5
  7.6
 • RKO 281 (1999)

  Orson Welles, un tânăr regizor, dorește să se răzbune pe un magnat și face un film provocator bazat pe viața lui. Ce nu își imaginează acesta este cât de departe ar merge William Randolph Hearst pentru a împiedica ”Citizen Kane” să fie făcut public.

  Regia: Benjamin Ross
  7 0
  7.0
 • The Avengers (1998)

  Răzbunătorii

  Agentul secret britanic John Steed (Ralph Fiennes) isi uneste fortele cu experta in stiintele paranormale Emma Peel (Uma Thurman), pentru a lupta impotriva diabolicului si in acelasi timp, fermecatorului escroc, Sir August de Wynter (Sean Connery).

  Regia: Jeremiah S. Chechik
  18 3
  3.8
 • The Butcher Boy (1998)

  Băiatul măcelar

  Filmul este despre tragica copilarie a lui Francie (Eamonn Owens) care locuieste cu o mama depresiva si un tata alcoolic. Insa, in ciuda acestor lucruri, Francie isi iubeste foarte mult familia, in special mama. Intr-o zi mama lui incearca sa se...

  Regia: Neil Jordan
  2 0
  7.1
 • Anna Karenina (1997)

  Leo Tolstoy's Anna Karenina

  Intr-o lume a puterii si privilegiilor, o femeie indrazneste sa se supuna sentimentelor. Celebrul roman al lui Tolstoi este ecranizat inca o data, in ceea ce a fost prima productie americana a acestui roman, filmata in intregime in Rusia.

  Regia: Bernard Rose
  21 1
  6.3
 • Jane Eyre (1996)

  Proaspat iesita de pe bancile scolii, tanara Jane Eyre accepta postul de institutoare a micii Adele, crescuta de presupusul ei tata la Thornfield Hall, un domeniu la fel de impunator si de plin de secrete ca si stapanul sau.

  Regia: Franco Zeffirelli
  13 0
  6.8
 • Persuasion (1995)

  4 0
  7.5
 • Undercover Blues (1993)

  Spionii în vacanță

  Kathleen Turner si Dennis Quaid sunt protagonistii acestei comedii irezistibile in care Jane si Jeff Blue, eroii pe care ii interpreteaza, sunt un cuplu de spioni aflati in... concediu de maternitate.

  Regia: Herbert Ross
  17 1
  6.1
 • Super Mario Bros. (1993)

  Super frații Mario

  Intr-o zi obisnuita de lucru, Luigi Mario o intalneste pe Daisy si fiind atras de ea, se ofera sa o ajute. Insa atunci cand i-a facut aceasta propunere, nu stia ca ajutorul va consta in trecerea intr-o lume paralela si haotica, unde va trebui sa...

  Regia: Annabel Jankel, Rocky Morton
  8 0
  4.1
 • Regia: Bob Rafelson
  10 1
  7.2
 • 3 Men and a Little Lady (1990)

  Trei bărbați și o fetiță

  Trei barbati si un bebelus se petrece la sase ani dupa ce Peter, Michael si Jack practic au adoptat-o pe micuta Mary. Cei trei tati sunt insa devastati cand Sylvia, mama fetei, ia decizia sa isi asume singura cresterea ei si sa se mute in Anglia.

  Regia: Emile Ardolino
  4 0
  5.5