Filmele și serialele cu Fran Drescher

  • Fran Drescher

    Fran Drescher

    66 de ani
    Data nașterii: 30.09.1957
    Locul nașterii: Flushing, Queens, New York City, New York, USA
  • Pamela: A Love Story (2023)

    Pamela, o poveste de dragoste

    Un portret intim care dezvăluie latura umană a uneia dintre cele mai voluptoase blonde din lume. Pamela, o poveste de dragoste urmărește traiectoria vieții și carierei Pamelei Anderson, o fată simplă dintr-un orășel de provincie, care devine...

    Regia: Ryan White
    8 0
    7.2
  • Când invenția misterioasă a lui Van Helsing o ia razna, Drachi și amicii săi sunt transformați în oameni, iar Johnny devine un monstru! În noile lor trupuri nepotrivite, Drachi și Johnny trebuie să se alieze ca să găsească un leac. Cu ajutorul lui...

    Regia: Derek Drymon, Jennifer Kluska
    53 4
    6.0
  • Scenariul: Esther Povitsky, Benji Aflalo, Eben Russell
    0 0
    6.7
  • Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018)

    Hotel Transilvania 3: Monștrii în Vacanță

    Hotel Transylvania 3 (2018) îl urmărește pe Dracula în timp ce se află pe o navă de croazieră cu familia sa, unde se îndrăgostește de o descendentă a vânătorului de monștri, Van Helsing.

    Regia: Genndy Tartakovsky
    157 10
    6.3
  • Hotel Transylvania 2 (2015)

    Hotel Transilvania 2

    Când vampirul de modă veche-veche-veche Vlad ajunge la hotel la o reuniune de familie improvizată, Hotelul Transilvania intră într-o coliziune între supranaturalul de modă veche și moda actuală

    Regia: Genndy Tartakovsky
    41 1
    6.6
  • Hotel Transylvania (2012)

    Hotel Transilvania

    Bine aţi venit la Hotel Transylvania, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monştrii şi familiile lor se pot simţi în largul lor, fără a fi deranjaţi de oameni.

    Regia: Genndy Tartakovsky
    42 1
    7.0
  • Happily Divorced (2011)

    Divorțați fericiți

    Scenariul: Fran Drescher, Peter Marc Jacobson
    3 0
    6.8
  • Santa's Slay (2005)

    In ajunul Craciunului din 2005, Mos Craciun (Bill Goldberg) ajunge in Hell Township unde ucide toti localnicii. Adolescentul Nicholas Yuleson (Douglas Smith) afla ca bunicul sau (Robert Culp) este de fapt un inger care l-a batut pe fiul diavolului...

    Regia: David Steiman
    4 0
    5.3
  • The Beautician and the Beast (1997)

    Frumoasa si dictatorul

    O cosmeticiana din America (Fran Drescher) este din greseala luata drept profesor academician, de reprezentantul unui dictator est european (Timothy Dalton). In urma confuziei, ea este rugata sa devina meditatorul particular al copiilor dictatorului.

    Regia: Ken Kwapis
    11 2
    5.5
  • Jack (1996)

    Jack, un baiat de 10 ani cu o minte pe masura, are trupul unui barbat de 40 de ani. Cresterea sa biologica accelerata a fost cauzata de o boala congenitala care ii face corpul sa imbatraneasca de patru ori mai repede decat in mod normal.

    Regia: Francis Ford Coppola
    6 0
    5.8
  • The Nanny (1993)

    Dădaca

    Scenariul: Fran Drescher, Peter Marc Jacobson, Prudence Fraser
    17 1
    7.1
  • Cadillac Man (1990)

    Joey O’Brien este un vanzator de masini uzate a carui slujba este in pericol. I se ofera insa sansa de a face o vanzare record pentru a lucra in continuare acolo si pentru a-si pastra stilul de viata.

    Regia: Roger Donaldson
    4 2
    5.7
  • UHF (1989)

    Managerul unui post de radio local care are cel mai mic rating din țară ajunge să dea lovitura cu ideile sale despre programe și asta doar pentru a salva Canalul 62 de a se duce pe apa sâmbetei.

    Regia: Jay Levey
    4 0
    6.9
  • Clifford Skridlow, onorabil profesor de literatură medievală, se trezește în postura insolită de "manager" a patru prostituate, al căror proxenet fugise din oraș de frica Mafiei.

    Regia: Michael Pressman
    7 0
    5.2