Filmele cu Frances Bay

  • Frances Bay

    Frances Bay

    Data nașterii: 23.01.1919
    Decedat: 15.09.2011 (92 de ani)
  • Ring Around the Rosie (2006)

    Teama Care Ucide

    O tanara este napadita de viziuni si vise oribile, legate de evenimente tragice petrecute. Cauza pare a fi timpul petrecut la casa de vara a bunicilor, unde vine pentru menaj, dupa moartea bunicii ei...

    Regia: Rubi Zack
    0 0
    3.2
  • Edmond (2005)

    Un barbat de la o firma de Manhattan pleaca de la birou intr-o vineri seara. E imbracat in costum si arata total nefericit. Se opreste pe drum la o ghicitoare si ii cere sa-i citeasca viitorul in cartile de tarot. “Nu te afli acolo unde iti este...

    Regia: Stuart Gordon
    5 1
    6.2
  • Kiss the Bride (2002)

    Sarută mireasa

    Cu o distributie de clasă, din care îi putem enumera pe Sean Patrick Flanery, Alyssa Milano, Amanda Detmer, Jonathan Schaech, Monet Mazur si Vanessa Parise, Sărută mireasa este o privire serioasă si în acelasi timp comică asupra vietilor membrilor...

    Regia: Vanessa Parise
    0 0
    5.3
  • The Wedding Planner (2001)

    Planificatoarea de nunți

    Nimeni nu intelege dragostea si romantismul mai bine decat Mary Fiore (Jennifer Lopez) - cea mai cunoscuta organizatoare de nunti din San Francisco. Specialista in indeplinirea viselor altora, ea e prea ocupata ca sa mai aiba si o viata personala.

    Regia: Adam Shankman
    21 3
    5.3
  • Inspector Gadget (1999)

    Inspectorul Gadget

    Fiind utilat cu un sortiment vast de dispozitive inventate si grefate pe corp, noul "INSPECTOR GADGET" va folosi aceste "acareturi", alaturi de intuitie si noroc pentru a dezlega un complicat caz criminal. El va trebui sa-l infrunte pe infamul...

    Regia: David Kellogg
    13 3
    4.2
  • Happy Gilmore (1996)

    Gilmore Fericitul

    Gilmore (Adam Sandler) e un jucator de hockey ratat . Prietena l-a parasit, iar bunica lui, fiinta care l-a crescut urmeaza sa fie evacuata. Ea ar trebui sa faca rost de 270.000 de dolari. Gilmore simte ca a sosit timpul sa faca si el ceva de folos.

    Regia: Dennis Dugan
    19 4
    7.0
  • In the Mouth of Madness (1995)

    Creatorii de coșmaruri

    Disparitia misterioasa a unui apreciat autor de best-seller-uri horror pe nume Sutter Cane, chiar in ajunul datei de predare a ultimei sale carti, ii pune pe toti pe jar, incepand de la Jackson Harglow, seful editurii, si terminand cu cititorii.

    Regia: John Carpenter
    18 1
    7.1
  • Single White Female (1992)

    Anunț periculos

    Alison Jones e o femeie de cariera, foarte atragatoare, care se decide sa-si ia o colega de camera dupa ce se desparte de prietenul ei infidel, Sam. La anuntul dat in ziar ii raspunde o tanara timida dar inteligenta, care pare a fi alegerea ideala.

    Regia: Barbet Schroeder
    13 1
    6.4
  • Daniel LaRusso trebuie sa aleaga intre orgoliu si onoare, lupta esentiala dandu-se in sufletul lui. El este provocat de eternul sau rival Mike Barnes sa isi apere titlul de campion, dobandit in "Karate Kid II".

    Regia: John G. Avildsen
    21 0
    5.3
  • Blue Velvet (1986)

    Catifea albastră

    O poveste bizară cu perversiuni sexuale și violență dementă care pare să oglindească atât fanteziile autorului, cât și pe cele ale Americii. Publicul a găsit filmul deopotrivă respingător și fascinant, propulsându-l spre un succes de casă.

    Regia: David Lynch
    24 10
    7.7
  • The Attic (1980)

    Regia: Gary Graver, George Edwards
    0 0
    5.6