Filmele și serialele cu Frances Fisher

  • Frances Fisher

    Frances Fisher

    71 de ani
    Data nașterii: 11.05.1952
    Locul nașterii: Milford-on-the-sea, Hampshire, England, UK
  • Reptile (2023)

    Reptilă

    În încercarea de a scoate la iveală adevărul din spatele uciderii violente a unei tinere agente imobiliare, un detectiv versat descoperă o pânză încâlcită de decepții.

    Regia: Grant Singer
    69 7
    6.8
  • Awake (2021)

    Coșmarul realității

    Conținutul tuturor dispozitivelor electronice este șters, iar oamenii își pierd abilitatea de a dormi. Jill, o fostă membră a forțelor armate cu un trecut problematic, ar putea rezolva această problemă, cheia fiind propria fiică.

    Regia: Mark Raso
    34 2
    4.9
  • Holidate (2020)

    Iubiți de sărbători

    Sloane și Jackson detestă sărbătorile. Sunt singuri și se văd de fiecare dată obligați să aducă parteneri ciudați doar pentru a se conforma așteptărilor. Dar când se întâlnesc de un Crăciun deosebit de jalnic, cei doi fac o înțelegere.

    Regia: John Whitesell
    36 10
    6.1
  • Run the Race (2018)

    Regia: Chris Dowling
    9 1
    5.9
  • The Sinner (2017)

    Păcatul

    O serie antologică despre cum ajung oameni obișnuiți să comită crime îngrozitoare.

    Scenariul: Derek Simonds
    246 19
    7.9
  • Outlaws and Angels (2016)

    Criminali și îngeri

    Când niște nelegiuiți aflați pe fugă invadează o casă a unei familii pentru a se ascunde pe durata nopții, începe un joc neașteptat de-a șoarecele și pisica, conducând la răsturnare de roluri și, în cele din urmă, la răzbunare sângeroasă.

    Regia: J.T. Mollner
    9 1
    5.4
  • Woman in Gold (2015)

    Femeia în Aur

    Maria Altmann, o refugiată evreică ajunsă la bătrânețe, vrea să readucă în familie o imagine a mătușii sale, expusă într-un important muzeu din Viena. Doar că imaginea nu e altceva decât "Mona Lisa Austriei", o pictură de-a lui Gustav Klimt.

    Regia: Simon Curtis
    30 0
    7.3
  • Resurrection (2013)

    Înviere

    Ce se întâmplă când oamenii pe care i-ai jelit și îngropat apar la ușa ta după nici o zi de când ne-au părăsit? Viețile oamenilor din Arcadia sunt schimbate pentru totdeauna după ce ființele dragi care i-au părăsit se întorc printre cei vii.

    Scenariul: Aaron Zelman
    1 0
    7.3
  • Plush (2013)

    Străduindu-se să treacă peste moartea fratelui ei, care-i era și colaborator, tânăra rockeriță Hayley trebuie acum nu doar să continue să compună, ci și să jongleze cât mai delicat cu... un soț cam gelos, doi copii, și un misterios chitarist care,...

    Regia: Catherine Hardwicke
    0 1
    5.2
  • The Makeover (2013)

    Transformarea

    Ca să-și promoveze agenda sa politică, ambițioasa Hannah Higgins, o profesoară de la Harvard, încearcă să-l transforme pe Elliot Doolittle, un furnizor de bere, într-un gentleman capabil să candideze pentru Congres și să câștige.

    Regia: John Gray
    3 0
    5.7
  • The Silent Thief (2012)

    Hoțul discret

    Hoţul discret este înfricoşătoarea poveste a lui Brennan Marley, un tânăr fără adăpost care ameninţă să distrugă unitatea unei familii, încercând să-l înlocuiască pe Mike, fiul plecat la colegiu. Disperat după acceptare şi extraordinar de şiret,...

    Regia: Jennifer Clary
    0 0
    5.1
  • Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta! (2012)

    Chihuahua din Beverly Hills 3

    Când Papi & commpany se mută într-un hotel luxos, cățelușa Rosa se simte neglijată iar Papi trebuie să-i arate cât e ea de specială.

    Regia: Lev L. Spiro
    4 0
    4.4
  • The Lincoln Lawyer (2011)

    Avocatul din limuzină

    Haller e un avocat oarecare din L.A., care, mereu pe drumuri, foloseşte bancheta din spate a unei limuzine Lincoln drept birou. Pe parcursul întregii cariere, Haller s-a temut că a devenit incapabil să recunoască un om inocent.

    Regia: Brad Furman
    38 2
    7.3
  • The Roommate (2011)

    Colega de cameră

    O tânără studentă în primul an la facultate se mută în cămin alături de colega ei, Rebecca. Deşi la început se împacă foarte bine, cele două îşi dau seama că nu-i chip să convieţuiască în pace.

    Regia: Christian E. Christiansen
    3 1
    4.8
  • Jolene (2008)

    O adolescentă orfană călătoreşte de-a lungul ţării confrutându-se cu viaţa, cu iubirea şi cu suferinţa. Filmul este bazat pe o poveste scrisă de E.L Doctorow

    Regia: Dan Ireland
    8 0
    6.4